Boxicon utökar försäljningen av fastighetsboxar till bostadsrättsföreningar genom sin e-handel
Hem E-HANDEL Boxicon utökar nu försäljningen av fastighetsboxar till bostadsrättsföreningar genom sin e-handel

Boxicon utökar nu försäljningen av fastighetsboxar till bostadsrättsföreningar genom sin e-handel

Publicerat av: Redaktionen

Boxicon Fastighetsboxar AB, en av de ledande leverantörerna av fastighetsboxar och digitala post- och paketboxar, meddelar idag sin expansion av försäljningen av fastighetsboxar riktade mot bostadsrättsföreningar via sitt återförsäljarnät.

Denna utvidgning är ett svar på den växande efterfrågan från bostadsrättsföreningar som söker innovativa och säkra lösningar för posthantering och paketleveranser.

Fastighetsboxar har blivit en alltmer populär lösning inom bostadsrättsföreningar för att effektivisera drift och administration samt förbättra medlemmarnas vardag.

Boxicons produkter, särskilt den patenterade fastighetsboxen Lynx, erbjuder hög kvalitet, minskad miljöpåverkan och konkurrenskraftiga priser.

Olle Årman, VD på Boxicon Fastighetsboxar AB, kommenterar detta strategiska steg:

“Vi är glada över att kunna utöka vårt erbjudande till bostadsrättsföreningar. Fastighetsboxar är en smart lösning som ger medlemmarna en bekväm och säker plats för sina leveranser samtidigt som de hjälper till att minska den ekologiska påverkan. Vårt team har arbetat hårt för att erbjuda högkvalitativa och säkra fastighetsboxar som passar de unika behoven hos bostadsrättsföreningar.”

Boxicons fastighetsboxar har genomgått rigorösa tester och uppfyller höga säkerhetsstandarder, inklusive Säkerhetsklass 2 (enligt SS-EN 13724) och Säkerhetsklass 2 (enligt FFF). Dessutom är de godkända för utomhusbruk och kan rymma upp till 9 postfack i höjd.

Företagets engagemang för miljön är tydligt genom den patenterade konstruktionen som minskar plåt- och viktmängden med minst 20%. Boxicon strävar också efter att använda lokala råvaror och material med längre livslängd för att minska transportbehov och minska påverkan på miljön.

Boxicon utökar försäljningen av fastighetsboxar till bostadsrättsföreningar genom sin e-handel

Olle Årman, Boxicon Fastighetsboxar

Utöver fastighetsboxar erbjuder Boxicon även digital teknik och paketboxar för att skapa moderna och effektiva post- och paketlösningar. Deras digitala system inkluderar bland annat digitala namnskyltar och ellås för smidig åtkomst.

Boxicon uppmanar bostadsrättsföreningar att överväga fördelarna med fastighetsboxar och har även en välkomnande process för implementering. Föreningar bör utvärdera sina behov, begära offerter från leverantörer och planera för installation och underhåll av boxarna.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar