Boozt ingår avtal med adidas och Reebok
Hem NYHETER Boozt ingår avtal med adidas och Reebok

Boozt ingår avtal med adidas och Reebok

Publicerat av: Redaktionen

Boozt.com, en av de ledande modeaktörerna i Norden har ingått ett avtal med adidas och Reebok om att sälja deras produkter på Boozt.com.

Boozt ingår avtal med adidas och Reebok 2Avtalet omfattar Reebok Classic och adidas Originals livsstilskollektioner av skor, kläder och accessoarer. Boozt.com kommer också att sälja ett urval av adidas och Reebok Sport Performance produkter som omfattar skor, kläder och accessoarer.

Hermann Haraldsson, VD på Boozt AB kommenterar:

”Vi är stolta att kunna erbjuda starka varumärken som adidas och Reebok till våra kunder. Detta kommer att stärka vårt utbud inom Athleisure och sportskategorin väsentligt. Vi märker av ett stort intresse och efterfrågan, speciellt avseende Athleisure – hybridtrenden som kombinerar mode och sport”.

Kalle Kickuth, Senior Director Fashion Sales hos Adidas Nordics kommenterar:

“Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med Boozt.com som är en stark nordisk onlineaktör. Boozt erbjuder en unik kollektion av både etablerade och nya nordiska och internationella livsstilsmärken och vi ser att detta passar väldigt väl med våra varumärken”.

adidas och Reebok kommer att lanseras på Boozt.com i den kommande Autumn/Winter 2018 säsongen, med de första produkterna till försäljning på hemsidan under den senare delen av sommaren detta år.

Avtalet med Reebok och adidas påverkar inte den framåtblickande finansiella vägledning som Boozt lämnat.

Relaterade Artiklar