Hem NYHETER Bambuser tecknar avtal med sportvarumärket Stronger för Live Video Shopping

Bambuser tecknar avtal med sportvarumärket Stronger för Live Video Shopping

Publicerat av: Redaktionen

Bambuser AB meddelar idag att man ingått avtal med Stronger, det svenska online-baserade varumärket som gör träningskläder för kvinnor.

Bambuser tecknar avtal med sportvarumärket Stronger för Live Video Shopping 3Stronger kommer därmed att vara först ut med Live Video Shopping inom sportsegmentet.

Avtalet, som gäller från och med den 1 januari 2020 och initialt löper i 6 månader, bygger på en SaaS-modell vilket innebär en fast månadslicens i kombination med en rörlig intäkt vilken varierar beroende på användning.

Stronger är ett av de största svenska e-handelsbolagen på Instagram och ett av Sveriges snabbast växande varumärken. Genom en stor digital närvaro och en unik shoppingupplevelse sprider de visionen att motivera tjejer att leva en mer aktiv livsstil.

Med starka ambassadörer världen över uppmuntrar Stronger tjejer att våga vara sig själva och att ta plats – gärna i personliga träningskläder. Stronger har länge använt sig av sociala medier och influencers för marknadsföring och med hjälp av Bambuser Live Video Shopping vill de nu konvertera engagemang och interaktion till direkt försäljning.

”Vi lanserar ‘Live Video Shopping’ med Margaux Dietz som med högt engagemang i rörligt content är en stark ambassadör för Stronger. Vi ser Live Shopping som ett engagerade och transparent sätt att interagera med Stronger. Vi står i ett skifte i shoppingbeteendet där vi som e-handlare måste anpassa oss till de sociala trenderna våra kunder är vana vid. Vi hoppas att tillsammans med Bambuser föda en ny vertikal och trend för e-handlare som är både roligare, mer relevant och på så vis säljer bättre”, säger Henrik Grundén, VD och grundare på Stronger.

Bambuser lanserade tidigare i höst Live Video Shopping med varumärken som NA-KD, Monki, CAIA Cosmetics och Lyko och utvidgar med detta avtal kundbasen till ytterligare ett segment.

Relaterade Artiklar