Hem NYHETER Aspire Global avslutar veckan med två branschutmärkelser

Aspire Global avslutar veckan med två branschutmärkelser

Publicerat av: Redaktionen

Den här veckan har Aspire Global tagit emot två viktiga bevis på sin starka ställning i iGamingbranschen.

Aspire Global avslutar veckan med två branschutmärkelser 3Bolaget har tilldelats utmärkelsen Supplier of the Year vid 2020 SBC Awards och VD Tsachi Maimon har utnämnts till en av Risings Stars and Emerging Leaders av den ledande iGamingpublikationen Gaming Intelligence.

SBC Awards är ett av de mest prestigefulla priserna i iGamingbranschen. Det var cirka 800 virtuella gäster som följde eventet och den spännande prisutdelningsceremonin i veckan. Det var sjunde året i följd som eventet ägde rum. Aspire Global vann i tuff konkurrens mot sju andra iGamingbolag i kategorin Supplier of the Year.

Gaming Intelligence började presentera sin Hot 50 2021-lista i veckan där publikationen utser de mest talangfulla, innovativa och inspirerande ledare som arbetar i iGamingbranschen. Varje dag presenteras en ny kategori och publikationen utsåg Aspire Globals VD Tsachi Maimon till listan över Rising Stars and Emerging Leaders.

Tsachi Maimon, VD för Aspire Global, säger: ”Det är fantastiskt att få de här erkännandena, vilka bekräftar den position Aspire Global har tagit som den drivande kraften för iGamingoperatörer. Vi fortsätter att utföra vår tillväxtstrategi med målet att bli världens ledande iGamingleverantör.”

Tsachi Maimon blev VD för Aspire Global 2013. Under de senaste 15 månaderna har Aspire Global gjort två betydande förvärv och ytterligare stärkt sin position på iGamingmarknaden. I oktober förra året förvärvade Aspire Global den ledande spelstudion och spelhubben Pariplay och i september i år BtoBet, en ledande sportboksleverantör. Aspire Global har nu kapacitet att tävla om alla kontrakt, var som helst i världen. Koncernen har nyligen gått in i nya reglerade marknader som Rumänien, Ryssland, Spanien och Schweiz. Bland kunderna märks bland andra 888casino, William Hill, Betfair, codere och GVC Holdings.

Relaterade Artiklar