Automatiskt utkast
Hem E-HANDEL Artportables Webbshop – Handplockade konstverk redo att hämtas eller skickas nu hem till dig

Artportables Webbshop – Handplockade konstverk redo att hämtas eller skickas nu hem till dig

Publicerat av: Redaktionen

Artportable lanserar nu en ny och exklusiv webbshop där handplockade konstverk från olika konstnärer kan köpas.

Sidan är designad och skapad av utvecklaren Elina Elbrink, som har arbetat fram en plattform som gör det enkelt för kunder att upptäcka och köpa unika konstverk.

Besökare på sidan kan förvänta sig att se ett utvalt sortiment i olika stilar och tekniker.

Artportable är entusiastiska över att nu kunna erbjuda denna nya webbshop och ser fram emot att förenkla för en konst- och inredningsintresserad målgrupp att hitta nya drömverk till sina hem.

– Artportable verkar idag på många olika sätt inom konsten. Vi är en plats online där konstnärer kan dela och få sina verk att toppa olika listor och så klart bli sålda. Vi arbetar även med fysiska utställningar och har samarbeten med ett flertal restauranger på stan. Med vår digitala butik blir det nu ännu lättare att köpa konst till hemmet. Det kan vara konstverk som man kanske redan sett ute eller som man upptäcker online på vår fina sajt, säger co-foundern Erik Nordlander.

Upptäck konst som passar din stil

Har du varit i ett hem med massor av originalkonst på väggar och golv? Då vet vet du att det tillför både känsla och personlighet. Men även för inredningsfanatikern kan det vara en utmaning både att hitta och våga köpa originalkonst – och dessutom till rimliga priser.

Artportable.store kommer att vara en levande del av Artportable med en redaktion som aktivt handplockar konstverk från talangfulla konstnärer. På sidan kan besökaren dessutom själv ställa in filter som matchar önskemål och budget.

Automatiskt utkast

Varje verk har tydlig information och högupplösta bilder som gör det möjligt för kunder att se varje detalj i konstverket. De handplockade verken är redo att hämtas upp eller skickas hem till kunderna, vilket gör det till en smidig och bekväm upplevelse att införskaffa konst av hög kvalitet.

Välkommen att besöka Artportable.store

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar