Hem NYHETER Arlo Video Doorbell nu tillgänglig i Sverige

Arlo Video Doorbell nu tillgänglig i Sverige

Publicerat av: Redaktionen

Arlo Europe lanserar idag sin första videodörrklocka i Sverige – som med ett branschledande vertikalt synfält ger en större och mer exakt bild av det som sker utanför ytterdörren.

Arlo Video Doorbell nu tillgänglig i Sverige 320 % av alla inbrott som inträffar sker via ytterdörren1 och nästan en femtedel av svenskarna vill få sina paket levererade utanför dörren utan kvittens2 – vilket tyder på att det finns anledning att öka säkerheten vid just den delen av hemmet. Arlos nya videodörrklocka är designad för att skydda mot dessa potentiella risker och gör det enkelt att ha bättre koll på vem som är utanför din dörr.

Få bättre koll på vad som sker utanför din ytterdörr Arlo Video Doorbell är den enda dörrklockan som levererar mobilvänligt 1:1 kvadratiskt bildformat som gör det möjligt att se upp till 25% mer av vyn vid ytterdörren3. Tack vare det stora synfältet kan du se helkroppsbilder av besökare samt paket som ligger på marken direkt i din telefon. Med 180-graders vidvinkel, HD video och mörkerseende kan du alltid se vem som står utanför dörren, även när det är mörkt ute.

Dörrklockan är utrustad för att tåla olika väder och med en stölddetekterings-funktion som utlöser sirenen om någon försöker ta loss dörrklockan.

Det snabbaste sättet att få kontakt med besökare Arlo Video Doorbell skickar notiser när rörelse upptäcks och ringer även videosamtal i HD direkt till användarens smartphone när någon ringer på dörrklockan, vilket gör det möjligt att interagera med besökare utan fördröjning och oavsett var man befinner sig. Användaren kan antingen svara på videosamtalet i realtid eller skicka ett förinspelat snabbmeddelande. Besökare kan dessutom lämna ett meddelande om användaren inte har möjlighet att svara.

Avancerad övervakning med SMART Arlo Video Doorbell kan kopplas ihop med ett Arlo SMART-abonnemang för att låsa upp avancerade säkerhetsfunktioner. Arlo SMART använder kraftfull AI för att förbättra dörrklockans detekteringsfunktioner så att den specifikt kan identifiera och skilja mellan människor, fordon, djur och paket – så att du direkt vet om det finns en verklig risk. För att säkerställa att användaren får den kompletta bilden introducerar Arlo även funktionen ”foresight” vilket innebär att dörrklockan börjar spela in 3 – 4 sekunder före det att en rörelse har upptäckts. Med 30-dagars molnvideolagring kan användaren enkelt lagra och få tillgång till inspelningarna.

“Vi har utformat Arlo Video Doorbell med en rad avancerade notis- och bildkvalitetsfunktioner för att hjälpa användare att identifiera och interagera med besökare redan innan de ringer på,” säger Tejas Shah, SVP Product och chief information officer på Arlo. “För att säkerställa att inga besökare missas så levererar denna videodörrklocka ett mer komplett vertikalt synfält som ger användaren en bättre uppsikt över sin entré.”

Arlo Video Doorbell ansluts enkelt till befintlig ström och mekaniska eller digitala dörrklockor4 för enkel installation och kontinuerlig ström. Fr.o.m. idag kommer Arlo Video Doorbell finnas tillgänglig för förbeställning hos Amazon och följande återförsäljare i Sverige: Inet och Webhallen till det rekommenderade priset 2 190 SEK.

Relaterade Artiklar