Hem NYHETER Årets populäraste presenter – på distans.

Årets populäraste presenter – på distans.

Publicerat av: Redaktionen

I år kommer vårens om sommarens firanden inte se ut som någon tänkt sig.

Årets populäraste presenter – på distans. 2

Nu är det högsäsong för presenter och firande – men med nya förutsättningar.

Men det går såklart alldeles utmärkt att uppvakta på omtänksamt avstånd. Cervera, som är Sveriges ledande presentdestination, erbjuder inför student och sommarens firanden nu flera nya tjänster för kunder som vill (eller måste) fira på distans. För de som handlar online erbjuder Cervera presentinslagning och möjlighet att skicka gåvorna direkt till mottagaren, tillsammans med en personlig hälsning. Det är möjligt att skicka gåvan till ombud över hela Sverige, men även med hemleverans i Borås, Eskilstuna, Göteborg, Helsingborg, Jönköping, Linköping, Lund, Malmö, Norrköping, Stockholm, Södertälje, Uppsala, Västerås och Örebro.

En till nyhet för i år är att det finns möjlighet att köpa presentkort via Swish. Då levereras en digital kupong via sms som kan användas i alla Cerveras butiker samt ehandel.

En stor presenthögtid varje år är studenten. Traditionellt är de populäraste presenterna de som hjälper studenten att fylla ett framtida hem, både i form av köksredskap och inredningsdetaljer. I år ser Cervera en ökning av presentkort som present, vilket antagligen är en direkt följd av den rådande situationen i världen.

De populäraste studentpresenterna 2020:

1. Glas

2. Designklassiker

3. Presentkort

4. Stekpannor

5. Köksel

6. Ljusstakar

7. Kastruller

8. Knivar

9. Bestick

10. Ugnsformar

Relaterade Artiklar