Hem NYHETER Apoteksgruppen Karlshamn är finalister i Årets Franchisetagare

Apoteksgruppen Karlshamn är finalister i Årets Franchisetagare

Publicerat av: Redaktionen

Nu står det klart att Apoteksgruppen i Karlshamn, med ägarna Jenny Petersson och Hussain Hussain i spetsen, är finalister i kategorin Årets Franchisetagare 2020.

Apoteksgruppen Karlshamn är finalister i Årets Franchisetagare 2

Apoteksgruppen Karlshamn. Foto: Apoteksgruppen

Utmärkelsen baseras på flera parametrar där entreprenörskap och personalomsorg är några av de viktigaste. Bakom utmärkelsen står Svenska Franchiseföreningen och priset delas ut den 27 mars på Grand Hôtel i Stockholm.

Apoteksgruppen Karlshamn kombinerar kundnytta med affärsfokus och är i framkant när det kommer till hemleverans av beställningar, kompetensutveckling för personalen, samt med öppettider långt över branschnormen. Apoteksägarna Jenny Pettersson och Hussain Hussain har gjort sig kända som duktiga lokala entreprenörer på orten, och utmärker sig också i kundbemötande.

– Vi är väldigt glada och tacksamma över nomineringen, men oavsett hur det går i Stockholm så är det enormt häftigt att få ett såhär fint kvitto på att det arbete vi lägger ner är uppskattat och betyder något, säger Jenny Petersson, en av apoteksägarna Apoteksgruppen Karlshamn.

Trots hård konkurrens från andra apotekskedjor i en bransch med ständig brist på farmaceutisk kompetens ser Apoteksgruppen Karlshamn inte samma utmaning

– Jenny och Hussain arbetar med kontinuerlig kompetensutveckling och har alltid duktig personal som vill jobba för just Apoteksgruppen Karlshamn. Det kan verkligen ses som ytterligare ett kvitto på ett välmående och populärt apotek! säger Sara Mohammar, vd för Apoteksgruppen.

Priset delas ut av Svenska Franchiseföreningen under Frannygalan i Stockholm den 27 mars. Förutom Apoteksgruppen Karlshamn är även företaget Fogarolli och Länsförsäkringar Bergslagen/Stockholm finalister i samma kategori. De är utvalda bland ett 40-tal nominerade franchisetagare.

Relaterade Artiklar