Apoteket och SHOWROOM inleder samarbete
Hem E-HANDEL Apoteket och SHOWROOM inleder nu samarbete

Apoteket och SHOWROOM inleder nu samarbete

Publicerat av: Redaktionen

Apoteket har erbjudit liveshopping till sina kunder i över ett år och ser att formatet passar väl in i Apotekets ambition att göra det enklare för människor att må bra.

Nu inleder man ett samarbete med SHOWROOM och fr o m den 24 april kommer att Apotekets liveshopping program att visas SHOWROOM.

Apoteket erbjuder läkemedel, noga utvalda hälsoprodukter och tjänster till privatpersoner, vården, företag och organisationer.

Apoteket har uttalat att man vill ligga steget före och våga utmana sig själva för att möta människors utifrån deras behov och förväntningar.

Apoteket och SHOWROOM inleder samarbete

Alena Hanna, Projektledare för Liveshopping på Apoteket:

“- Liveshopping är ett nytt spännande format som vi sett blivit populärt på kort tid. Vi vill förmedla intressant information i kombination med receptfria läkemedel och produkter som kan hjälpa våra kunder att må bättre”.

I programmen kommer Alena Hanna och hudterapeuten Louise Carstensen från Avène att prata om solskydd och reda ut vanliga missuppfattningar och Alena Hanna gästas även av överläkare Rolf Gustafson från Doktor24.

Tittarna är välkomna att ställa sina frågor både inför och under programmen.

”- Apoteket har visat att man skapar värde med kunskap och möjligheten för tittarna att ställa sina frågor både inför och under programmen. Vi är väldigt glada att Apoteket nu valt att nå ut bredare via SHOWROOM”, säger Emilia Bergh, Liveshopping konsult på SHOWROOM.

Relaterade Artiklar