Alltid rätt kapacitet bakom Nelly.com och NLYMan.com
Hem NYHETER Alltid rätt kapacitet bakom Nelly.com och NLYMan.com

Alltid rätt kapacitet bakom Nelly.com och NLYMan.com

Publicerat av: Redaktionen

Som ledande aktör inom Online Fashion Retail har NLY Scandinavia (Nelly) tecknat avtal med driftleverantören Candidator DGC.

Alltid rätt kapacitet bakom Nelly.com och NLYMan.com 2Med stabila standardiserade tjänster och stor skalbarhet i fokus lägger Nelly hela sin e-handelsplattform med både Nelly.com och NLYMan.com på Candidator DGCs servrar.

“Candidator DGC har fina referenser i vår bransch där de löst utmaningar med plattformar som utsätts för stora påfrestningar. Vi känner att vi hittat en leverantör som verkligen förstår våra utmaningar och som kan leverera stabila och säkra lösningar.” säger Henrik Palmquist på Nelly.com.

E-handeln har perioder då driften utsätts för större påfrestningar än vanligt, till exempel vid Black Friday eller rea. Då sätts infrastrukturen på prov och det gäller att ha rätt kapacitet som stöttar upp plattformen. Candidator DGC kan när som helst skala upp eller ner driften och kan tilldela Nelly den kapacitet som behövs på ett dynamiskt sätt.

“Med vårt stora kundfokus kunde vi träffa helt rätt och möta Nellys höga krav kring en modern plattform och prestanda. Med vårt breda tjänsteutbud och möjlighet till skalbarhet kan vi hjälpa Nelly att fokusera på sin kärnverksamhet då Candidator DGC tar ansvar för infrastrukturen. Vi är mycket glada över att få detta fina uppdrag, och vi visar återigen att vi har ett stort fokus inom retail och dess utmaningar.” säger Jim Qvarfordt, Candidator DGC.

Candidator DGC satsar stort i Borås och leveransen till Nelly kommer ske från Candidator DGCs kontor i Borås som öppnade under 2018. Att få stå för driften av hela Nellys e-handelslösning är ett ärofyllt uppdrag och ett stort steg för det nyöppnade kontoret. Candidator DGC har över 20 års erfarenhet av retail och satsar stort på området för att möta kommande behov och framtidens utmaningar med största möjliga kundnöjdhet.

Relaterade Artiklar