Alla hjärtans dag 2018
Hem NYHETER Alla hjärtans dag 2018

Alla hjärtans dag 2018

Publicerat av: Redaktionen

Nu när Alla hjärtans dag närmar sig är det många av oss som vill försöka ge en speciell gåva till sin älskling.

Alla hjärtans dag 2018 2Varför nöja sig med de vanliga gåvorna (läs: blommor och choklad) när du kan ge något ovanligt – och praktiskt – på samma gång?

Bejaka din okonventionella sida och ge ljudets gåva denna Alla hjärtans dag! Dessa ultramoderna och lättanvända Jabra-headset finns i många olika typer och färger, så det finns ett Jabra-headset för alla.

Det allra bästa? Du kan vara säker på att din kärlek kommer att tänka på dig varje gång hen använder sitt Jabra-headset – och lita på oss, hen kommer att använda det hela dagen.

Konstruerad för kärlek

Har ni ett distansförhållande? Var inte orolig – även om din kärlek är flera oceaner iväg från dig kan Jabra Elite 65t säkerställa att era samtal är kristallklara och lika bra som att vara där. Dessa öronsnäckor är utformade för att smidigt och direkt ansluta till din smartphone med röststyrning från Alexa, Siri eller Google Assistant, vilket gör det till ett perfekt tillskott till ditt dagliga liv. Elite 65t har också 15 timmars batterilivslängd med laddningsfodralet och fem timmars lyssningstid i en laddning – allt för att se till att din partner kan njuta av kärlekslåtar hela dagen. Från äkta trådlöst till äkta kärlek – ta en titt på hur det här paret använder Elite 65t för att kommunicera i sin relation: https://www.youtube.com/watch?v=t9HJSTcaWc0&feature=youtu.be

Inte bara rosor är röda

Alltid på väg och ständigt med musiken i släptåg, vart du än går? Gör ett djärvt uttalande denna Alla hjärtans dag och byt ut de röda rosorna mot de här cayenneröda Jabra Move. Med upp till åtta timmars musiktid är dessa hörlurar perfekta för alla musikälskare där ute. Flytta sömlöst mellan musik och samtal direkt från hörlurarna. Känner du inte för knallrött? Inget problem – Jabra Move kommer också i koboltblå, kolsvart och guld/svart, så det är bara att välja!

Den perfekta matchningen

Dessa hörlurar är för dem som har många roller – såväl för företagets superstjärna som musikentusiasten, allt i ett. Elite 25e är utformade speciellt med tanke på dem som ständigt är på språng och har en oöverträffad 18 timmars batteritid så att du kan rocka loss till din favoritlåt under din dagliga pendling, medan du däremellan utan att störas av bakgrundsljud.

Relaterade Artiklar