Hem NYHETER Airbnb i samarbete med dejtingappen Bumble för roligare virtuella upplevelsedejter

Airbnb i samarbete med dejtingappen Bumble för roligare virtuella upplevelsedejter

Publicerat av: Redaktionen

Om du är singel just nu och letar efter virtuella lägen att mingla så är du inte ensam.

Airbnb i samarbete med dejtingappen Bumble för roligare virtuella upplevelsedejter 3Faktum är att du kan vara en av fler än 100 000 Bumble-användare globalt som har uppdaterat sin dejtinprofil med att de är i karantän. För att hjälpa till att sprida kärlek på avstånd släpper Airbnb en samling Bumble-anpassade Online Experiences – perfekta för att krydda virtuella dejter och för att hänga med varandra på roligare, mer betydelsefulla sätt.

Kanske vill ni upptäcka era kulinariska sida under en vinlektion med en expert från Portugal eller lära er hemligheten bakom mexikanska tacos. Varför inte smyga iväg på en virtuell datenight på en hemlig jazzklubb i Amsterdam, eller en liveshow med sangria och dragqueens i Lissabon, eller till Japans äldsta bryggeri för lite sake-hemligheter. Andra roliga, virtuella första dejter:

Du kan dela upplevelserna med andra gäster från hela världen, som också anslutit till en Online Experience med dig och din “match”, men de som vill kan också smyga iväg för kvalitetstid tillsammans med privata bokningar och specifika bokningsdatum. Att boka platser genom denna funktion har vunnit popularitet och har har tripplats jämfört med bokningar före pandemin.

Bumble tillkännagav nyligen lanseringen av sitt nya virtuella dateringsverktyg, inklusive ett “Virtual Dating” -emblem som kommer att visas i användarnas profiler som är öppna för dejter via videochatt. Det här märket gör det möjligt för Bumble-användare att hitta och filtrera potentiella matchningar baserat på andra som också är öppna för att dejta virtuellt. I nuläget, när det är bäst att dejta virtuellt har Bumble också utvidgat sina avståndsfilter så att användare kan matcha med vem som helst i samma land.

Airbnb lanserade Online Experiences i April 2020 för att erbjuda tillgång till inspirerande upplevelsevärdar runt om i världen inklusive Buddhistmunkar, sommelierer, magiker med flera. Oavsett om du besöker hundarna i Tjernobyl, upplever Indiens smaker hemifrån eller tillverkar ost med en get och hennes killing – i Malibu har gäster chansen att knyta nya kontakter och resa virtuellt från sitt eget hem.

Relaterade Artiklar