Hem NYHETER 5 fördelar med Telavox för logistikindustrin

5 fördelar med Telavox för logistikindustrin

Publicerat av: Redaktionen

Företag inom transport och logistik vet att välfungerande telefoni är A och O.

5 fördelar med Telavox för logistikindustrin 2

Kundservicemedarbetare inom logistik vet att det kan bli många samtal på en dag. Med ​Telavox kan ett åkeri få en enklare arbetsdag genom att integrera med sitt CRM-system.

Röstsamtal är förarnas främsta kommunikationsmedel, och kundservice är beroende av telefonin när de hanterar samtal och sköter kundservice.

Kundservicemedarbetare inom logistik vet att det kan bli många samtal på en dag. Med Telavox kan ett åkeri få en enklare arbetsdag genom att integrera med sitt CRM-system eller aktivera personliga röstsvar – saker som underlättar för såväl förare och kundservice. Det är bara några av fördelarna med Telavox. Här är fem andra sätt som Telavox lösning kan göra livet lättare för logistikindustrin.

1. Lättare personalhantering med licenser

Många företag är fast i dyra abonnemang, något som blir extra tydligt när en medarbetare slutar. Istället för att koppla abonnemang till personer är det bättre att använda sig av licenser. De är helt fristående från användare och nummer, vilket innebär att de enkelt kan flyttas mellan användare eller avslutas.

Det gör personalhantering så mycket enklare. Med automatiska notifikationer som visar vilka licenser som inte används slipper ni onödiga kostnader. Bra, eller hur?

2. Smarta insikter med statistik

Statistiken i Telavox ger er en viktig överblick: Hur mycket data använder ni? Hur många samtal görs, och vid vilken tid?

Med samtalsstatistik kan ni effektivisera era verksamhet och göra stora besparingar. När ringer era telefoner som mest, och när på dygnet har er kundservice för lite att göra? Ta en titt på er statistik i vår adminportal (och kanske integrera med PowerBI för extra data) och förbättra er kundtjänst!

3. Användarvänlig applikation

För företag som arbetar “på språng” och sitter på olika platser är det väldigt viktigt att ha ett lättanvänt verktyg för er kommunikation. Med Telavox kan ni göra i stort sett alla förändringar i er växel på egen hand och slipper stå i telefonkö för att göra ändringar. Behöver ni ändra era öppettider för att ni ska iväg på personalmöte? Inga problem! Ställ in hur om samtal ska hänvisas till kontoret eller röstbrevlådan när folk är upptagna.

Ni kan även ställa in profiler för om ni är upptagna eller är på semester – det gör det lätt för kollegorna att veta när du är tillgänglig.

4. En samlad lösning för hela Norden

Telavox verkar i hela Norden (och i Storbritannien). Detta innebär att ett logistik- och transportföretag kan köra över landsgränser utan att behöva oroa sig för höga samtalskostnader.

Med en samlad tjänst för alla era nordiska kontor får smidigare samarbete, bättre sammanhållning och en enhetlig kundresa. En gemensam lösning för hela Norden innebär att personalen ringer gratis inom Norden.

Läs mer om fördelarna med Telavox för nordiska kunder.

5. Samtalsinspelning

Får ni många, stora ordrar som ni behöver registrera? Slipp göra det manuellt, mitt i samtalet. Telavox har stöd för samtalsinspelning. På så sätt kan ni lyssna på viktiga samtal och ta anteckningar i efterhand. Det sparar er tid och pengar!

Relaterade Artiklar