Hem NYHETER ​Tre Företag först i Sverige med alla nummer i växeln

​Tre Företag först i Sverige med alla nummer i växeln

Publicerat av: Redaktionen

Tre Företag lanserar idag som första operatör Sverige-unika tjänsten ”Externt nummer”, en ny funktion där företag enkelt kan lägga till mobilnummer från andra operatörer än 3 i sin 3Växel.

​Tre Företag först i Sverige med alla nummer i växeln 2

Matylda Lovenvall, chef för B2B på Tre Sverige

Flera företag har uttryckt önskan att lägga in konsulter och frilansande medarbetare i växeln, för att kunna samla alla anställda och andra knutna till bolaget i sin växel.

Tjänsten passar företag med flexibelt och projektbaserat arbetssätt och fungerar från och med idag.

– Vi såg både ett behov och en ökad efterfrågan av den här funktionen hos flera av våra befintliga kunder som har många anställda konsulter och medarbetare i form av frilansare. Företagen nyttjade 3Växel men deras tillfälliga medarbetare kunde inte använda 3Växel då de hade abonnemang hos andra operatörer, säger Matylda Lovenvall, chef för företagsaffären på Tre.

Kontantkort, privat- och företagsabonnemang från andra operatörer fungerar nu att lägga till i 3Växel. Med tjänsten ”Externt nummer” blir anställda som använder en annan operatör tillagda som växelanvändare i 3Växel men deras abonnemang behålls som vanligt hos en annan operatör.

Relaterade Artiklar