​Polaroid Originals lanserar ny kamera i samarbete med Netflix inför säsong 3 av Stranger Things
Hem NYHETER ​Polaroid Originals lanserar ny kamera i samarbete med Netflix inför säsong 3 av Stranger Things

​Polaroid Originals lanserar ny kamera i samarbete med Netflix inför säsong 3 av Stranger Things

Publicerat av: Redaktionen

Stranger Things OneStep2

​Polaroid Originals lanserar ny kamera i samarbete med Netflix inför säsong 3 av Stranger Things 1

De klassiska direktbilds-märket Polaroid Originals släpper en specialversion av sin OneStep2-kamera som vänder upp och ner på det mesta. Samtidigt med kameran, Polaroid Originals OneStep2 Stranger Things Edition, kommer också Stranger Things film i begränsad upplaga med matchande design som inte är av denna världen.

I sommar släpps tredje säsongen av Netflix succé-serie Stranger Things. Polaroid Originals har haft möjligheten att tillsammans med seriens skapare ta fram en specialutgåva av sin OneStep2-kamera och dessutom specialdesignad film som vänder allt på ända.

Kamera och film finns att köpa fr.o.m. 6:e maj 2019 från utvalda återförsäljare. Fans får därmed möjligheten att uppleva en helt ny dimension av fotografering. Specialutgåvan av kameran är i TV-seriens ikoniska röda och blåa färger och med en upp-och-nervänd Polaroid-logotype. Den inbjuder och inspirerar till att ta kreativa, roliga och lite galna bilder, inte minst i kombination med den specialdesignade filmen.

Precis som originalversionen av OneStep från 1977, är nya Polaroid Originals OneStep2 Stranger Things Edition perfekt för att fånga oförglömliga minnen och att dela dem direkt med sina vänner. Bilder på papper är på riktigt, något att hålla i handen oavsett vad som är upp eller ner.

De nya versionerna av OneStep2 är tekniskt uppdaterade med ett fixfokus-objektiv, en stark inbyggd blixt, USB-laddning och självutlösare. Batteriet håller upp till 60 dagar, och det högkvalitativa objektivet ger en skarp bild från 61 cm till oändlighet – perfekt för selfies. Kameran fungerar med den nya generationen av Polaroid Originals i-Type och 600 instant filmer.

Ny Limited Edition filmer

Den nya begränsade upplagan av Stranger Things-filmen är som gjord för att fota och minnas speciella ögonblick och att samla på dem. Bilderna kommer ut med olika motiv på kanterna som en spännande överraskning varje gång.

Som en extra hyllning till Stranger Things eget universum, innehåller varje filmpack 8 bilder med olika grafiska element , det finns totsalt 16 olika, som sträcker sig från 1985 i Hawkins, till Scoops Ahoy i stadens nya Starcourt galleria och tillbaka till Joyce Byers vardagsrum med blinkande lampor.

Pris och leverans:

Kameran och filmen finns för leverans omgående.

Polaroid Originals OneStep2 Stranger Things Edition, Ca-pris: 1,495:- kronor (inkl. moms).

Polaroid Originals Stranger Things Limited Edition filmpack med 8 bilder, Ca-pris: 199:- kronor (inkl. moms)

Relaterade Artiklar