Hem NYHETER ​Hövding samarbetar med modeduo för att inspirera till säker cykling

​Hövding samarbetar med modeduo för att inspirera till säker cykling

Publicerat av: Redaktionen

Hövding samarbetar med Säker stil och modeduon Ebba Kleberg von Sydow och Emilia de Poret.

​Hövding samarbetar med modeduo för att inspirera till säker cykling 2

Hövding samarbetar med Säker stil och modeduon Ebba Kleberg von Sydow och Emilia de Poret. I deras podcast och på deras andra plattformar inspirerar och informerar de om hur man kan cykla stilsäkert.

I deras podcast och på deras andra plattformar inspirerar och informerar de om hur man kan cykla stilsäkert.

– Vi är glada över detta samarbete med Ebba och Emilia. De värnar även om svensk design, innovation och hållbarhet, vilket känns helt rätt för oss och möjliggör för oss att nå aktiva och modeintresserade kvinnor. Samarbetet är ett av många steg i vårt arbete att lyfta vikten av att cykla säkert, säger Hövdings marknadschef Anna Katarina Skogh.

Säker stil har byggt upp en stark community som präglas av autenticitet och trovärdighet, vilket är viktiga parametrar vid Hövdings val av samarbetspartners. I deras blogg, podcast och i andra kanaler uttrycker de att ”de vill guida steg för steg hur man kan bygga upp en klassisk elegant stil som det är lätt att trivas i alla lägen,” – exempelvis när man cyklar!

– Cykling är en naturlig del av vår vardag och med Hövding är det fantastiskt roligt att få visa att det går att cykla säkert utan kompromissa med stilen, säger Ebba Kleberg von Sydow.

Relaterade Artiklar