Hem E-HANDEL Flying Tiger Copenhagen öppnar webbshop i Sverige

Flying Tiger Copenhagen öppnar webbshop i Sverige

Publicerat av: Redaktionen

Den 29 maj lanserar Flying Tiger Copenhagen nätbutik i Sverige – flyingtiger.com.

Flying Tiger Copenhagen öppnar webbshop i Sverige 3Den svenska lanseringen följer butikskedjans mycket framgångsrika online-debut i Danmark tidigare i år.

Från och med den 29 maj kan du i Sverige ta del av Flying Tiger Copenhagens fascinerande värld på nätet. Precis som butikskedjans fysiska butiker kommer webshoppen vara fylld av saker du behöver, saker du drömmer om och saker du till och med inte visste fanns. Nätbutiken erbjuder ett brett sortiment av Flying Tiger Copenhagen-produkter, vilket inkluderar flera prisbelönta och hållbara produkter, som nu kan skickas direkt hem till din dörr, oavsett var i Sverige du bor.

Sverige är det andra landet där Flying Tiger Copenhagen öppnar onlinehandel. I januari lanserade butikskedjan sin första nätbutik i Danmark och som följd av den omedelbara succén, i kombination med de restriktioner som finns på den fysiska handeln i samband med coronaviruset, tar nu den internationella kedjan onlinevärlden till de svenska kunderna.

Att välja Sverige som andra marknad att öppna näthandel på var enligt VD:n Martin Jermiin ett givet val.

– Vi vill att våra kunder ska känna sig inspirerade både online och i våra butiker. Svenskarna har kommit långt i digitaliseringen och vi har ett starkt varumärke och väldigt lojala kunder i Sverige, så det var det naturliga valet för oss. Med denna lansering hoppas vi kunna inspirera nya kunder att besöka oss på nätet. Vi har jobbat hårt för att designa ett online-universum som komplementerar våra butiker och ger en ny upplevelse för våra kunder varje gång de besöker den, säger Martin Jermiin.

Hållbarhet är ett av Flying Tiger Copenhagens fokusområden, vilket tydligt framgår i nätbutikens sortiment av hållbara produkter. När kunder handlar på nätet får de även sina varor skickade i en speciellt framtagen Flying Tiger Copenhagen-låda gjord av återvinningsbar kartong. En extra bonus är att lådan är designad för att få din kreativitet att flöda och inspirera dig att använda lådan om och om igen.

Relaterade Artiklar