​Fredrik Peterson nominerad till ”Årets CFO”
Hem NYHETER ​Fredrik Peterson nominerad till ”Årets CFO”

​Fredrik Peterson nominerad till ”Årets CFO”

Publicerat av: Redaktionen

Elgigantens CFO, Fredrik Peterson, har utsetts till en av finalisterna i Frannygalan som årligen arrangeras av intresseorganisationen Svensk Franchise.

​Fredrik Peterson nominerad till ”Årets CFO” 2När Svensk Franchise idag offentliggjorde finalisterna i årets Frannygala, stod det klart att Fredrik Peterson, CFO på Elgiganten, är en av tre finalister i kategorin ”Årets CFO”.

”Årets CFO” delas ut i samarbete med Azets och går till den CFO inom franchise som genom sitt nytänkande utvecklat en finans- och ekonomifunktion som haft en stor positiv påverkan på franchisesystemets finansiella utveckling.

Finalister till ”Årets CFO” är, förutom Fredrik Peterson, Hans Redig Bolin (Cervera) och Ulli Söderberg (Svensk Fastighetsförmedling).

Frannygalan anordnas varje år av Svensk Franchise, intresseorganisationen för franchiseföretag. Syftet med galan är att uppmärksamma goda prestationer inom franchise, en företagsform som årligen omsätter 277 miljarder kronor och sysselsätter 144 000 människor. I år avgörs Frannygalan den 24 mars på Grand Hôtel i Stockholm.

Relaterade Artiklar