​Elgiganten nominerad till ”Årets Franchisetagare”
Hem NYHETER ​Elgiganten nominerad till ”Årets Franchisetagare”

​Elgiganten nominerad till ”Årets Franchisetagare”

Publicerat av: Redaktionen

Elgiganten Värmdö har utsetts till en av finalisterna i Frannygalan som årligen arrangeras av intresseorganisationen Svensk Franchise.

​Elgiganten nominerad till ”Årets Franchisetagare” 2När Svensk Franchise offentliggjorde finalisterna i Frannygalan 2019, stod det klart att Elgiganten Värmdö, utsetts till en av tre finalister i kategorin ”Årets Franchisetagare”.

– Vi vet sedan tidigare att vi har ett väldigt starkt franchisekoncept och nomineringen av Elgiganten Värmdö stärker den bilden ytterligare. Daniel och Lisa Modéer har på ett föredömligt sätt drivit det lokala affärsmannaskapet samtidigt som de förvaltat vårt starka varumärke och de stordriftsfördelar vi erbjuder. Ett starkt fokus på kunden och medarbetaren har gjort att de redovisat tillväxt och lönsamhet sedan etableringen 2014, säger Per Handell, Franchiseansvarig på Elgiganten.

Årets Franchisetagare delas ut i samarbete med Marginalen Bank och tilldelas den franchisetagare som lyckats skapa en god lönsamhet i relation till andra företag i branschen. I juryns kriterier ingår bland annat att bedöma franchisetagarens utveckling och entreprenörskap, omsorg om och motivation av sin personal samt samarbetet med andra franchisetagare inom systemet.

Övriga finalister i kategorin är, förutom Elgiganten Värmdö, Kahls The & Kaffehandel i Uddevalla och Sibylla, Älmhult.

Relaterade Artiklar