Hem NYHETER ​Elgiganten koras till Årets Arbetsgivare!

​Elgiganten koras till Årets Arbetsgivare!

Publicerat av: Redaktionen

Kunden och medarbetaren i absoluta fokus, så lyder Elgigantens motto som färgar allt de gör.

​Elgiganten koras till Årets Arbetsgivare! 2

Glada och stolta Giganter!

I eftermiddag gick Retail Awards av stapeln för 13:e året i rad och där kammade Elgiganten hem den ärofyllda utmärkelsen Årets Arbetsgivare.

– Vi är oerhört glada och stolta över den här fina utmärkelsen. Medarbetarna är vår viktigaste tillgång, det är de som gör skillnaden för kunden och därför måste det som är viktigt för dem också spegla företagets prioriteringar. Vi vill vara en arbetsplats där man utvecklas, blir sedd och ingår i en härlig gemenskap. Med det sagt gillar vi också att fira våra framgångar och detta är definitivt något vi kommer fira tillsammans, säger Elgiganten VD Niclas Eriksson.

En stark företagskultur och en gemensam vision gör Elgiganten till en sammansvetsad enhet och detta tillsammans med ett tydligt ledarskap skapar förutsättningar för en bra arbetsmiljö där alla medarbetare förses med långsiktiga karriärmöjligheter.

Elgigantens fokus på utveckling och utbildning samt övertygelsen om att varenda medarbetare bidrar till de gemensamma målen är några av de bitarna som blev särskilt avgörande när vinsten tilldelades dem.

I höstas fick Elgigantens HR-chef Hanna Bergfäldt ta emot priset för Årets HR-chef och drygt ett år senare blir företaget utnämnt till Årets Arbetsgivare, deras satsningar har med andra ord givit goda resultat.

– Vi har jobbat konsekvent med att förbättra oss i alla led för att bli den bästa arbetsgivaren i Sverige, att få den här utmärkelsen blir ett kvitto på att det hårda arbetet givit effekt. Jag är både stolt och ödmjuk inför att vi numera kan säga att vi är en av Sveriges bästa arbetsgivare, säger Hanna Bergfäldt, HR-chef på Elgiganten.

Retail Awards arrangeras av Svensk Handel och branschtidningen Market med syfte att lyfta fram, belöna och hylla framgångsrika företag, personer och satsningar i handeln. För att kunna utses till Årets arbetsgivare ska företaget aktivt ha vidtagit åtgärder för att utveckla och rusta företaget inför framtiden. Företaget ska se medarbetarna som en viktig del i företagets framgång och jobba aktivt med att lyfta fram dem som en resurs i företaget.

Relaterade Artiklar