Hem NYHETER ​CityMail blir ny premiumpartner till appen Mina Paket och satsar på strategiskt samarbete med Unifaun!

​CityMail blir ny premiumpartner till appen Mina Paket och satsar på strategiskt samarbete med Unifaun!

Publicerat av: Redaktionen

Ända sedan starten på 90-talet har CityMail strävat efter att hitta smartare, mer effektiva och mera hållbara sätt att leverera både försändelser och en överlägsen kundupplevelse på.

​CityMail blir ny premiumpartner till appen Mina Paket och satsar på strategiskt samarbete med Unifaun! 3– Vi vill skapa de bästa lösningarna för våra kunder och för slutkonsumenter och då känns det naturligt att samarbeta med Unifaun och appen Mina Paket. Mina paket har haft en fantastisk utveckling och är mycket uppskattad av såväl konsumenter som transportörer. Det känns därför självklart för oss att ta steget och vara med där, säger Joakim Hahne, Product Manager E-commerce på CityMail.

I och med att CityMail blir premiumpartner kommer alla deras paket kunna spåras i appen och vara uppkopplade i Unifauns branschledande lösning DeliveryCheckout och i Unifauns bokningsportal Unifaun Online.

– Unifaun har länge arbetat med CityMail och att vi nu fortsätter den resan i Mina Paket känns superspännande. Jag vet att det finns många intressanta möjligheter för CityMail att skapa konkurrensfördelar genom att driva affärsutveckling genom vår plattform Mina Paket, berättar Axel Lindgren, Head of Consumer Applications Unifaun

Unifauns transportörsneutrala app Mina Paket med över en miljon användare har snabbt blivit mycket populär och har högst rating av alla appar i App Store och Google Play inom samma kategori i Sverige.

Relaterade Artiklar