​Ben Gorham och Samsung Electronics Nordic inleder ett nytt ambassadörssamarbete
Hem NYHETER ​Ben Gorham och Samsung Electronics Nordic inleder ett nytt ambassadörssamarbete

​Ben Gorham och Samsung Electronics Nordic inleder ett nytt ambassadörssamarbete

Publicerat av: Redaktionen

Samsung Electronics Nordic lanserar ett nytt ambassadörsprogram där pionjärer inom sport och kreativa yrken skall samarbeta under företagets ‘Go Capture It!’-kampanj.

​Ben Gorham och Samsung Electronics Nordic inleder ett nytt ambassadörssamarbete

Det är en kampanj som sammanfaller med lanseringen av Samsung Galaxy S21 och syftar till att inspirera individer att hitta sin passion i livet och våga följa den.

Ambassadörerna kommer från en blandning av sport- och kreativa områden och inkluderar; Ben Gorham, Elsa Hosk, Erling Haaland, Anine Bing och Kimi Räikkönen. Genom att använda sina röster och dela sin livshistoria fångad genom Samsungs Galaxy S21 hoppas de kunna inspirera en yngre generation att våga följa sina drömmar.

Den första svenska ambassadören som presenteras är Ben Gorham, Creative Director och grundare av parfymvarumärket Byredo. Som en ledande profil inom sitt område är Ben exalterad över hur snabbt den mobila tekniken förändrar framtiden för kommande kreatörer och hur funktionerna i den nya Samsung Galaxy S21 kan hjälpa denna transformation.

”Det som gjorde detta partnerskap spännande är att vi tillsammans med Samsung kan inspirera människor att hitta deras inre passion. Det här handlar om kreativitet och både Samsung och jag delar filosofin att alltid sträva efter att göra det oväntade. 2020 lärde oss att inte ta något för givet. Men 2021 kommer lära oss att uppskatta vad vi har och inspirera oss att våga fånga möjligheterna i livet. Jag vill att unga kreatörer ska veta att det finns mer utrymme än någonsin för deras talang och deras hårda arbete. När världen går in i en ny era, är världen deras att fånga. ” säger Ben Gorham, Creative Director och grundare, Byredo

”Ben Gorham är en sann pionjär inom sin bransch. På ett mycket genuint sätt förkroppsligar han vårt varumärkeslöfte “Do What You Can’t”. Han gör detta genom att alltid göra det oväntade, både kreativt och i livet, och han är en inspiration för många unga människor som drömmer om att hitta och följa sin egen passion i livet. Vi strävar alltid efter att arbeta med människor som delar den här mentaliteten och den här visionen på samma sätt som vi gör på Samsung genom att skjuta gränserna för innovation och följa vår passion för det oväntade ”, säger Oscar Otteborn, chef för IM på Samsung Electronics i Norden.

Samsungs Electronics nordiska ambassadörsprogram sammanfaller med lanseringen av Samsung Galaxy S21-serien och fokuserar därmed även på hur dess banbrytande teknik inom främst kamera och video kan hjälpa unga kreatörer och sportentusiaster att fånga sina ögonblick i livet.

Samsung Electronics Nordic har också inlett partnerskap med den finska racinglegendaren Kimi Räikkönen, den svenska supermodellen Elsa Hosk, den danska kläddesignern Anine Bing och den norska fotbollsstjärnan Erling Braut Haaland. Teamet av ambassadörer delar en unik historia om hur de har följt sin passion i livet och i programmet kommer ambassadörerna att använda sina röster för att berätta sin historia. De kommer även använda Samsung Galaxy S21 för att fånga och dela med sig av ögonblick i sitt liv med ett hopp att inspirera människor att hitta sin passion och våga följa den.

 

Relaterade Artiklar