Venue Retail Group AB väljer Bedege AB som leverantör av nytt affärssystem.
Hem NYHETER Venue Retail Group AB väljer Bedege AB som leverantör av nytt affärssystem.

Venue Retail Group AB väljer Bedege AB som leverantör av nytt affärssystem.

Publicerat av: Redaktionen

När Venue Retail Group AB stod inför beslutet att uppgradera sin nuvarande affärssystemslösning valde man istället att driftsätta en ny lösning tillsammans med .

Venue Retail Group AB väljer Bedege AB som leverantör av nytt affärssystem. 2Venue Retail Group AB, som har modebutiker med de kända varumärkena Accent, Morris, Rizzo samt NK Skor & Accessoarer, väljer Bedege som partner när man skall byta ut sin nuvarande affärssystemslöning. Bedege är stolta över att få arbeta tillsammans med Venue Retail Group och vi är säkra på att vi kommer att få ett bra samarbete. Bedege som har erfarenhet av affärssystem för detaljhandelsföretag sedan mer än 25 kommer att ta hand om driftsättningen av Microsoft Dynamics NAV/Business Central åt Venue Retail Group för deras norska och svenska företag. Ett första projekt omfattar att driftsätta samtliga ekonomiflöden samt integrera med Venue Retail Groups befintliga detaljhandelslösning.

Valet föll på Microsoft Dynamics NAV/Business Central beserat på den flexibiltet och branschanpassning som finns i plattformen. Detta gör att Venue Retail snabbt kan effektivisera flera delar av sin verksamhet. Bedege har mångårig erfarenhet av Microsoft Dynamics NAV och retail vilket säkerställer en trygg implementation med hög kvalité, säger Klas-Göran Petersson, CIO på Venue Retail Group AB.

Relaterade Artiklar