Vässla och foodora i nytt samarbete
Hem NYHETER Vässla och foodora inleder ett nytt samarbete

Vässla och foodora inleder ett nytt samarbete

Publicerat av: Redaktionen

Elfordonsföretaget Vässla och Q-handelsföretaget för hemleveranser foodora, båda med huvudkontor i Stockholm, inleder ett nytt samarbete på den svenska marknaden.

Samarbetet är ett led i foodoras hållbarhetsarbete, och innebär att foodoras anställda leveransbud får erbjudande att köra helt elektriska Vässla Bike enligt en månatlig prenumerationsmodell.

– Samarbetet med Vässla passar bra in i vårt hållbarhetsarbete. Med Vässla kan våra anställda bud erbjudas ett transportsätt som är bra för miljön. Dessutom ger Vässlas inkluderande prenumerationsmodell våra anställda ett fördelaktigt erbjudande, säger Daniel Raba, Logistikchef, foodora Sverige.

Vässla och foodora i nytt samarbeteFör Vässla är samarbetet ett led i företagets strävan att elektrifiera hela hemleveransbranschen.

– Vi är glada att kunna hjälpa Foodora med en grönare flotta för deras leveransbud och verksamhet i stort, säger Sara Öskog, Sverigechef på Vässla. I och med samarbetet visar foodora att de som bolag arbetar proaktivt för att göra Sverige grönare.

Med prenumerationsmodellen Vässla Club får leveransbuden tillgång till service inom 24 timmar.

 

Relaterade Artiklar