Hem NYHETER Världens första automatiska, självladdande hybridsmartklocka med pulsmätare

Världens första automatiska, självladdande hybridsmartklocka med pulsmätare

Publicerat av: Redaktionen

Sequent har på marknaden lanserat andra generationens självladdande smartklockor som endast kan fås genom kickstarter.com.

Världens första automatiska, självladdande hybridsmartklocka med pulsmätare 3Klockan baserar sig på företagets revolutionerande teknologi som belönats med Red Dot.

Den omvälvande egenskapen är att ju mer användaren av klockan rör på sig, desto mer omvandlar klockan rörelseenergi till elenergi. Därigenom slipper användaren på ett unikt sätt behovet av laddningar.

Sequent SuperCharger2 har från början till slut byggts som en ”smart on demand”-enhet. Den använder endast energi när det behövs. De mycket exakta, inbyggda sensorerna registrerar användarens aktivitet och puls i realtid. Vidare synkroniserar klockan trådlöst data i en BioFeedback-app i Android- och iPhone-miljöer. Tack vare appen kan användaren analysera och övervaka sina hälsodata i detalj.

SuperCharger2 är både den mest avancerade och även den mest miljövänliga hybridsmartklockan på marknaden. Den minskar effektivt på användarens koldioxidavtryck, eftersom den teknik som används minskar behovet av batterier. Dessutom har klockbanden och vissa elektroniska delar tillverkats av återvunnen plast från oceanerna.

Sequent SuperCharger2 i korthet

• Prisbelönad, automatisk, självladdande teknik

• Pulsvisning med mekaniska visare

• Den tekniskt mest avancerade och mest miljövänliga smartklockan på marknaden

• Pris från 179 USD.

Relaterade Artiklar