Hem NYHETER Urbanista lanserar Paris- Trådlös frihet i trendiga färger

Urbanista lanserar Paris- Trådlös frihet i trendiga färger

Publicerat av: Redaktionen

Nu lanserar marknadsledande Urbanista en nyhet inom true wireless. Urbanista Paris har inear passform för en exceptionell musikupplevelse med en total speltid på 20 timmar.

Urbanista lanserar Paris- Trådlös frihet i trendiga färger 3Dessutom erbjuder hörlurarna stöd för trådlös laddning via Qi-standard. Paris kommer i fyra trendriktiga färger med matchande laddningsbart fodral.

Svenska Urbanista är marknadsledare inom trådlöst ljud och har under året lanserat flera nyheter. Såväl portabla högtalare som hörlurar. Nu presenterar företaget ytterligare en nyhet – Urbanista Paris. De nya trådlösa hörlurarna är en vidareutveckling av populära produkten Stockholm som lanserades våren 2019. Med in-ear snäckor och en total speltid på 20 timmar erbjuder Paris en förhöjd musikupplevelse. Dessutom har Paris utrustats med Qi-teknik som gör det möjligt att ladda via trådlösa laddningsplattor och andra enheter med Qi-standard.

Likt sin föregångare kommer Paris i fyra stilrena färger: Dark Clown (svart), Olive Green (grön), Rose Gold (rosa) och Fluffy Cloud (vit). Hörlurarna ansluter automatiskt inom bara några sekunder till både Android och iOS. Samtliga funktioner som volymkontroll, byta låt, samtal och aktivering av röststyrning (t.ex. Siri och Google Now), styrs enkelt med ett fingersvep på öronsnäckornas tryckkänsliga yta. Urbanista har samarbetat med erfarna ljudingenjören Axel Grell i arbetet med att optimera ljudkvaliteten.

– På Urbanista jobbar vi för att ständigt förbättra våra produkter och möta våra konsumenters behov. Urbanista Stockholm har varit omåttligt framgångsrik. Samtidigt vet vi att många konsumenter föredrar in-ear passform, som stänger ute omgivningens brus. Urbanista Paris har skapats med dessa konsumenter i åtanke. För att kunna bäras varje dag av personer som uppskattar musik lika mycket som att uttrycka sin personliga stil, säger Anders Andréen, vd på Urbanista.

Laddningsfodral med USB-C

Urbanista Paris kommer med ett matchande laddningsfodral där hörlurarna kan laddas automatiskt när de inte används. Fodralet laddas genom USB-C och ger upp till tre fulla laddningar som tillsammans erbjuder 20 timmars speltid.

Relaterade Artiklar