Urbanista lanserar högtalarna Sydney och Brisbane
Hem TEKNIK & IT-LÖSNINGAR Urbanista lanserar högtalarna Sydney och Brisbane

Urbanista lanserar högtalarna Sydney och Brisbane

Publicerat av: Redaktionen

Urbanista lanserar nu två stilrena och portabla högtalare: Sydney och Brisbane.

Urbanista lanserar högtalarna Sydney och Brisbane 2Sydney är en högtalare i pocketstorlek och kommer i fyra trendiga färger.

Brisbane är en större men behändig högtalare som erbjuder kraftigare bas och finns tillgänglig i två olika färger. Båda produkterna möjliggör parkoppling med en extra enhet för den som önskar stereoljud.

Svenska Urbanista, marknadsledande inom hörlurar, presenterar nu sina senaste nyheter inom trådlöst ljud. Urbanista Sydney är en smidig högtalare i kompakt storlek. Högtalaren har en speltid på fem timmar och är vattenresistent med IPX5-klassificering. Det gör den perfekt att ta med på språng och fungerar likväl på stranden som på festival.

Sydney kommer i fyra olika färger: Midnight Black (svart), Fluffy Cloud (vit), Rose Gold (rosa) och Olive Green (grön). Urvalet av färger ger användaren en möjlighet att matcha högtalarna med sin egen stil.

Urbanista Brisbane är en något större högtalare i tidlös design och kommer i två stilrena färger: Midnight Black (svart) och Fluffy Cloud (vit). Med en speltid på upp till tio timmar erbjuder högtalaren en kvalitativ ljudupplevelse som är lika bra inomhus som utomhus. Även Brisbane är vattenresistent enligt IPX5-klassificering.

Båda högtalarna går att parkoppla med ytterligare en enhet för stereoljud. Produkterna är utrustade med Bluetooth 5.0 och kompatibla med både Android och iOS.

– Urbanista är ett varumärke för stilmedvetna människor med aktiva liv. I höst släpper vi flera nya produkter och först ut är Sydney och Brisbane. Vi är stolta över att kunna lansera två behändiga högtalare med en hög grad av design som varken kompromissar på musikupplevelsen eller storleken, säger Anders Andréen, vd på Urbanista.

Relaterade Artiklar