Hem NYHETER Urbanista inleder samarbete med H&M HOME

Urbanista inleder samarbete med H&M HOME

Publicerat av: Redaktionen

Urbanista har tillsammans med H&M HOME skapat en specialutgåva av varumärkets trådlösa högtalare Sydney.

Urbanista inleder samarbete med H&M HOME 3Designen utmärks av blå och vita ränder och är inspirerad av H&M HOME:s sommarkollektion. Högtalaren som kommer i ett smidigt fickformat har både Bluetooth och är vattenresistent. Kombinationen av stark teknik och tidlös design gör Sydney till den ultimata sommaraccessoaren.

I ett unikt samarbete har H&M HOME och Urbanista tagit fram en specialutgåva av Urbanistas kompakta högtalare Sydney. Den ultimata inredningsdetaljen med blå och vita ränder. Modellen, som kommer i begränsad upplaga, säljs på Urbanista.com och endast i H&M HOME:s konceptbutiker. Sydney är liten och får plats i handen samtidigt som den går att parkoppla med ytterligare en enhet för stereoljud. Perfekt för aktiviteter både inom- och utomhus.

– Det har varit fantastiskt roligt att samarbeta med H&M HOME. Tillsammans har vi kunnat skapa en spännande sammanvävning av musik och inredningsdesign. Vi hoppas att denna specialutgåva av Sydney kommer att uppskattas för sitt lekfulla uttryck och skapa sommarkänslor, säger Nadine Schultz, Marketing Manager, Urbanista.

– Urbanista är ett företag som skapar produkter för ett liv i rörelse, inför vår sommarkollektion såg vi en möjlighet att ta fram något tillsammans. Vår sommarkollektions färger flörtar med den svenska skärgården och med blåa och vita ränder har vi nu fått skapa en unik variant på högtalaren Sydney, säger Camilla Henriksson, Head of Marketing and Communications på H&M HOME.

Relaterade Artiklar