Hem NYHETER Upptäck Sverige med böcker: Nextory släpper karta för sommarens läsning

Upptäck Sverige med böcker: Nextory släpper karta för sommarens läsning

Publicerat av: Redaktionen

Många semesterfirare befinner sig just nu på resor och road trips runt om i Sverige.

Upptäck Sverige med böcker: Nextory släpper karta för sommarens läsning 3Boktjänsten Nextory har därför tagit fram en karta som guidar dig till böcker som utspelar sig på olika platser i vårt avlånga land. På väg till Gotland? Lyssna på Mari Jungstedt. På tåget ner till Falsterbo? Läs en bok från Olséni och Hansen.

Sverige är fullt av magiska platser som har använts i olika berättelser. Några av de mest omtalade litterära platserna är självklart Fjällbacka och Ystad. Men det finns även flera platser som kanske är något ovanligare, exempelvis Lilla Karlsö, Arvidsjaur och Hagfors. Vill du maxa din svemesterkänsla i sommar? Läs eller lyssna då på en bok som utspelar sig just där du semestrar.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>