Unika samarbeten och ny app när Scandic lanserar nytt lojalitetsprogram
Hem NYHETER Unika samarbeten och ny app när Scandic lanserar nytt lojalitetsprogram

Unika samarbeten och ny app när Scandic lanserar nytt lojalitetsprogram

Publicerat av: Redaktionen

En helt ny app, bättre förmåner, spännande nya partnerskap, fler sätt att spendera intjänade lojalitetspoäng – många nyheter när Scandic Hotels återlanserar Nordens största lojalitetsprogram inom hotellbranschen.

Unika samarbeten och ny app när Scandic lanserar nytt lojalitetsprogram 2Lojalitetsprogrammet Scandic Friends lanserades av Scandic 2008. Under tio år har programmet kontinuerligt utvecklats med flera förmåner och är idag branschens största och mest populära lojalitetsprogram.

– Alla våra 16 000 anställda jobbar dedikerat varje dag för att skapa fantastiska hotellupplevelser för alla våra gäster, och vårt lojalitetsprogram är en stor del av det erbjudandet. Med denna relansering kommer vi att kunna erbjuda våra gäster ännu bättre fördelar och hotellupplevelser, säger Even Frydenberg, VD och koncernchef på Scandic Hotels Group.

Ett antal nya partnersamarbeten är en viktig del av det nya Scandic Friends-programmet.

Genom ett samarbete med Live Nation och Ticketmaster kommer Scandic att kunna erbjuda biljetter till sina medlemmar till stora evenemang och konserter och erbjuda dem exklusiv backstage-tillträde, och till och med möten med artisterna.

Tillsammans med det globala biluthyrningsföretaget Hertz är Scandic det enda hotellbolaget som kan erbjuda sina privatgäster framkörning av hyrbilen direkt till hotellen. Med ett fördjupat samarbete med Rädda Barnen kommer Scandic-medlemmar att kunna skänka intjänade lojalitetspoäng som i sin tur blir pengar för att stödja lokala program i varje land.

– Vi vill skapa bättre hotellupplevelser och göra det enklare för våra medlemmar på alla sätt. Från att förenkla biluthyrning till obetalbara musikupplevelser till att kunna spendera eller donera lojalitetspoäng som man har tjänat in genom att bo på våra hotell. Helt enkelt – vi har byggt upp ett lojalitetsprogram som aktiverar och engagerar våra gäster och som skräddarsyr våra erbjudanden och tjänster efter deras behov, säger Alvin Argus, VP Loyalty & Partners på Scandic Hotels Group.

Förutom faktiska bonusnätter och delbetalning av bonusnätter kommer medlemmarna nu att kunna betala för tillägg på hotellen och använda poängen hos de nya partnerföretagen.

Nya Scandic-appen

Tillsammans med lanseringen av det nya Scandic Friends-programmet lanseras även en ny Scandic-app den 30 januari. Genom appen kan alla gäster få tillgång till de bästa priserna och erbjudanden och kan enkelt boka hotellrum på alla Scandic hotell i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Tyskland eller Polen, med en fullständig översikt över tillgänglighet och priser för olika rumstyper. Gästerna kan sedan hålla koll på bokningar och deras lojalitetspoäng, samt ta reda på hur man navigerar till hotellet, se menyer för hotellrestaurangen de bor på, och mycket mer.

Scandic-appen kommer att finnas tillgänglig på engelska, danska, finska, tyska, norska och svenska i alla länder som stöder App Store eller Google Play.

Relaterade Artiklar