Hem NYHETER Tre utsedd till Årets Nätoperatör vid Telekomgalan

Tre utsedd till Årets Nätoperatör vid Telekomgalan

Publicerat av: Redaktionen

​Under onsdagskvällen utsågs Tre till Årets nätoperatör vid Telekomgalan som hölls på Grand Hôtel i Stockholm.

Tre utsedd till Årets Nätoperatör vid Telekomgalan 3Priset går till Tre för att under året ha utmanat med lågprisabonnemang för både företag och familjer, och lanserade som första operatör i Sverige ett publikt 5G-nät.

– Det här priset tillhör våra kunder och alla våra medarbetare på Tre. Vi har under året jobbat hårt för att förenkla abonnemangsformer, med att förbättra vårt nät och att göra våra kunder nöjdare. Det här motiverar oss att jobba ännu hårdare under 2020, säger Haval van Drumpt, vd för Tre Sverige.

Varje år utses vinnare i en rad kategorier i samband med att Telekomnyheterna arrangerar Telekomgalan.

Juryns motivering till Tre som vinnare löd:

För att en marknad ska ta sig framåt måste någon aktör våga göra det lilla extra för att utmana både marknaden och sig själva. Telekomgalans pris för bästa nätoperatör syftar till att premiera de operatörer som ser till att det digitala samhället både fungerar och utvecklas till nya nivåer.

Vinnaren av Telekompriset i kategorin för årets nätoperatör tilldelas en operatör som under 2019 har vågat utmana resten av marknaden när det gäller såväl nya teknik- och nätsatsningar som nya produktpaketeringar och prissättningar. Bolaget har ruskat om marknaden på många olika plan.

Relaterade Artiklar