Toshiba lanserar Portégé Z30-E
Hem NYHETER Toshiba lanserar Portégé Z30-E

Toshiba lanserar Portégé Z30-E

Publicerat av: Redaktionen

Toshiba Europe GmbH lanserar Portégé Z30-E – en laptop med professionell prestanda och flera portar i en tunn och hållbar design.

Toshiba lanserar Portégé Z30-E 2Portégé Z30-E är det senaste tillägget till Toshibas PC-erbjudande för företag och är designad efter ett mobilt fokus för att passa dagens mobila arbetsmarknad.

Den ultralätta Portégé Z30-E erbjuder med sin uppsättning portar och funktioner premiumprestanda för alla situationer, där användarna kan känna sig säkra på en konsekvent, kompatibel och anpassningsbar lösning för sin IT-infrastruktur.

– Portégé Z30-E har utvecklats för att passa alla företagsstorlekar och platser, med den mobila aspekten i åtanke. Den ger premiumprestanda med bekvämlig portabilitet, samtidigt som den erbjuder en hög säkerhetsnivå, säger Maki Yamashita, Senior Vice President, PC & Solutions EMEA, Toshiba Europe GmbH.

Med en 13,3-tum, icke-reflekterande HD- eller Full HD-skärm med LED-bakbelysning, en vikt på bara 1,2 kg, ett starkt magnesiumchassi och batteritid på upp till 18 timmar[1] så erbjuder Portégé Z30-E bekvämlig portabilitet och möjlighet för användare att arbeta oavsett plats.

Portégé Z30-E levereras med den senaste Intel Core processor med DDR4 RAM (2400MHz), om den 8:e generationen Intel Core-processorn är vald, vilket ger laptopen all den kraft som behövs för multitasking när du är i rörelse eller på kontoret. Portégé Z30-E hanterar affärsapplikationer utan att kompromissa och med ett högpresterande SSD på insidan kan användare förvänta sig höga hastigheter hela dagen.

Portégé Z30-E kommer med en bekväm uppsättning av fullstora portar.

Tre USB 3.0-portar och en HDMI-ingång gör det möjligt att dela arbete eller projiciera presentationer i högupplösning. Gigabit Lan tillåter snabb tillgång till lokala nätverk så att användare kan arbeta trådlöst om det behövs. Som tillval finns dockningslösningen ’Hi Speed Port Replicator III’ som även passar till de andra modellerna i Toshibas företagsmodeller och ger perfekt anslutning till kringutrustning oberoende av vilka modeller som väljs.

Portégé Z30-E är konstruerad för att klara det krävande yrkeslivet och stöds av H.A.L.T. (High Accelerated Life Test), vilket simulerar ungefär 3 års slitage. Testen från det oberoende tyska testinstitutet TÜV Rheinland inkluderar fall-, spill-, temperatur- och trycktestning[2].

Trusted Platform Module (TPM) ser till att viktig data säkert lagras på Portégé Z30-E. Det valbara Smartcard och SecurePad™ med fingeravtrycksläsare gör att ingen utom den avsedda användaren kan logga in. Hantering av Portégé Z30-E är lätt med det inbyggda Intel Active Management Technology (AMT) som gör att IT-avdelningen enkelt kan göra uppdateringar.

Portégé Z30-E kommer att finnas tillgänglig i Sverige under andra kvartalet 2018

[1] Dependant on configuration. Minimum 12 hours.

[2] Spill-resistant keyboards help protect data from accidental spills up to 30 ml, allowing 3 minutes shut down time to save data. Drop-tested up to 76 cm. Pressure-tested to examine the functionality of the laptop and usage of the LCD screen, after being placed underneath 100kg for 10 seconds.

Relaterade Artiklar