Tillsammans blir de starkare
Hem NYHETER Tillsammans blir de starkare

Tillsammans blir de starkare

Publicerat av: Redaktionen

Företagen Retail Store Scandinavia AB och CleverApps AB har från och med den 1 februari slagit samman sina verksamheter.

Tillsammans blir de starkare 2De kommer tillsvidare arbeta under namnet Retail Store CleverApps AB (556658–3778).

Detta skapar en större organisation, med bredare kompetens, där målet är att generera ökade kundvärden. Genom samgåendet bildas en stark oberoende aktör med egenutvecklade produkter som har fokus inom handel och handelsnära verksamheter. Deras ambition är att stärka sina kunders position på marknad.

I den gemensamma varumärkes- och produktportföljen ingår en rad intressanta produkter som CleverApps (Kundklubbslösningar, e-presentkort, Retail Management System), Retail Pro/iVend (Butiksdatasystem) och RS Count  (Besöksräknare).

Niklas Nedrén grundare av Retail Store Scandinavia AB:

– Retail Store Scandinavia AB och CleverApps AB är en ”perfect match” vad gäller produktsortiment och kunskap. Våra bolag strävar efter att alltid ge våra kunder den bästa lösningen och servicen. Vi ser fram mot att kunna erbjuda nuvarande och nya kunder ännu starkare lösningar.

Thomas Sverker grundare av CleverApps AB:

– Genom samgåendet får vi värdefullt tillskott av resurser för både sälj, leverans, projektledning och support. Vi har ambitionen att växa ytterligare och siktar på att rekrytera flera nya medarbetare under året.

Det nya bolaget har kontor i Kungsbacka och i Borås.

Relaterade Artiklar