Telenor gör det möjligt att ringa till sin hund
Hem NYHETER Telenor gör det möjligt att ringa till sin hund

Telenor gör det möjligt att ringa till sin hund

Publicerat av: Redaktionen

Från och med idag kan hundar för första gången få sitt eget telefonnummer när Telenor breddar sitt familjeabonnemang.

Telenor gör det möjligt att ringa till sin hund 2Det innebär att det nu bland annat blir möjligt att ringa till sin hund. Från att vara en nischad teknikprodukt vill Telenor nu ta den uppkopplade GPS-trackern in i vardagen.

Hunden har varit människans bästa vän länge och från och med idag gör Telenor det möjligt för alla hussar och mattar i Sverige att addera sin hund till familjeabonnemanget Telenor Familj.

– Vi vill att vårt familjeabonnemang Telenor Familj ska vara en lösning för alla du kallar en familj. Alla familjer ser olika ut och har olika behov. Idag gör vi det möjligt att lägga till vad vi tycker är en självklar familjemedlem, nämligen hunden, säger John-Sebastian Slørdahl, ansvarig för Telenor Sveriges konsumentaffär på mobilsidan.

För första gången är det möjligt att lägga till sin hund på befintligt familjeabonnemang och att ge hunden ett eget telefonnummer. I abonnemanget ingår en GPS-tracker med flera funktioner som enkelt styrs via en app i mobiltelefonen. Utöver möjligheten att ringa upp hunden och ge enkla kommandon innefattar GPS-trackern en rad andra funktionaliteter, bland annat realtidsspårning och GeoFence.

Det nya hund-tillskottet till Telenors familjeabonnemang finns tillgängligt från och med 23 mars och kostar nu 99 kr/månaden. Mer information om Telenor Familj och GPS-trackerns alla funktioner finner du på telenor.se/familj.

Precis som med övrig teknik anpassade för husdjur och hundar är det upp till hundägaren att välja hur man använder produkten.

Relaterade Artiklar