Teknikmagasinet expanderar kraftfullt genom foodoras q-handel
Hem TRANSPORT-&-LOGISTIKFOODORA Teknikmagasinet expanderar kraftfullt genom foodoras q-handel

Teknikmagasinet expanderar kraftfullt genom foodoras q-handel

Publicerat av: Redaktionen

Efter en framgångsrik start accelererar nu Teknikmagasinet sin digitala satsning och ansluter 42 butiker till foodoras plattform runt om i hela Sverige.

Teknikmagasinet expanderar kraftfullt genom foodoras q-handel

Teknikmagasinet expanderar kraftfullt genom foodoras q-handel

Snabb hemleverans av framförallt hörlurar och produkter som behövs för streamade videomöten har det varit en stor efterfrågan på.

Den digitala omställningen har inneburit beteendeförändringar hos den svenska befolkningen, och de har skett väldigt snabbt. Redan i fjol såg teknikkedjan potential att snabbt kroka arm med Sveriges enda q-handelsplattform, då bolaget genom plattformen kan erbjuda hemleverans inom 30 minuter, samma dag som beställningen sker.

Teknikmagasinets butiker hos foodora har tagits emot med öppna armar.

Störst efterfrågan har varit på hörlurar, men spel och tillbehör för gaming har också haft ett uppsving, kanske en konsekvens av att svenskarna spenderar mer tid hemma och behöver prylar till såväl nytta som nöje.

– Q-handeln som innebär hemleverans samma dag är verkligen något som är här för att stanna. Det känns väldigt roligt att Teknikmagasinet satsar och nu öppnar sina butiker runt om i hela Sverige, säger Sofia Gunnmo, Head of Q-Commerce foodora.

– foodoras q-handel är en viktig pusselbit för att öka Teknikmagasinets tillgänglighet. Via foodora kan vi erbjuda våra kunder smidiga köp och snabba leveranser av produkter de behöver omedelbart, säger Ulrika Göransson, VD Teknikmagasinet.

Teknikmagasinet kommer finnas på foodora i följande städer: Stockholm, Linköping, Eskilstuna, Örebro, Jönköping, Göteborg, Luleå, Halmstad, Gävle, Borlänge, Umeå, Skellefteå, Falun, Uppsala och Västerås.

Relaterade Artiklar