Sveriges bästa tjänsteföretag 2022 utsett
Hem TEKNIK & IT-LÖSNINGAR Sveriges bästa tjänsteföretag 2022 utsett

Sveriges bästa tjänsteföretag 2022 utsett

Publicerat av: Redaktionen

Konsumenterna har sagt sitt, med totalt 46 139 insamlade omdömen utser Offerta Sveriges bästa tjänsteföretag 2022.

Priset “Årets företag” går till familjeföretaget Pribaltika som samlat på sig hundratals omdömen med höga betyg.

– Pribaltika har varit med på Offerta sedan 2018 och konsekvent levererat hög kvalitet och byggt upp en kundbas med nöjda kunder. Det är lätt att förstå varför det är så omtyckta när jag läser omdömena, säger Anna Bergius, vd på Offerta.

Vad är det som gör Sveriges bästa tjänsteföretag så bra?

Konsumenter som gett företaget Pribaltika 5/5 i betyg nämner bla;

“Proffsiga och noggranna. Bästa flytten hittills. Vi valde helhetsflytt med packning, flytt och städ och kommer rekommendera Pribaltika till alla vi känner.”
“Helt lysande! Inget att anmärka på vilket är i stor kontrast till andra firmor jag anlitat för flytt tidigare.”
“Tredje gången jag använder Pribaltikas flytthjälp. Är så himla nöjd. Alla mina vänner har också använt Pribaltika och de är lika nöjda. Rekommenderar starkt!!!”

Om Pribaltika

Pribaltika är ett familjeföretag med lång erfarenhet av flyttbranschen som erbjuder flytthjälp och flyttstäd i Stockholm. De erbjuder också tjänster inom transport, kontorsflytt, packning, uppackning samt bortforsling av skräp.

Offerta vill lyfta fram vad Sveriges konsumenter tycker och på så sätt hylla de bästa tjänsteföretagen i branschen. Förutom “Årets företag”, utser Offerta årets bästa företag inom kategorierna bygg, måleri, golv, trädgård, flytt och städning. För att bli vinnare inom sin kategori krävs det att företaget har bäst snittbetyg bland omdömen från Sveriges konsumenter(baserat på minst 60 omdömen). Totalt har Offerta 46 139 validerade omdömen som användare lämnat på marknadsplatsen.

Årets nykomling 2022

Offerta utser också årets nykomling 2022. Priset går till Helsingborgsföretaget Totalflytt Sverige, som under året samlat på sig ett stort antal omdömen med höga betyg. För att vinna årets nykomling krävs det att man har bäst snittbetyg av de som startat på Offerta under året (baserat på minst 20 omdömen).

– Att få utse en uppstickare bland veteranerna på Offerta är alltid kul, någon som utmanar och får andra företagare att vässa sitt erbjudande, säger Anna Bergius, vd på Offerta.

Relaterade Artiklar