Svenska Parvel tar säkra sovstunder till Storbritannien
Hem NYHETER Svenska Parvel tar säkra sovstunder till Storbritannien

Svenska Parvel tar säkra sovstunder till Storbritannien

Publicerat av: Redaktionen

Den smarta babyvakten Parvel lanserar nu skarpt i Storbritannien.

Svenska Parvel tar säkra sovstunder till Storbritannien 2Efter att i Sverige ha utsetts till årets babyprodukt i kategorin säkerhet, siktar man på lika stora framgångar även i Storbritannien. Där hoppas man kunna presentera den skandinaviska trenden att låta barnen sova utomhus i barnvagn och på så sätt göra Parvel ännu mer relevant.

– Det känns riktigt roligt att satsa ordentligt nu. Vi har ju redan känt på marknaden lite, genom att vi lanserade mjukt via några speciellt utvalda kanaler, men det är nu vi kör igång ordentligt. Storbritannien är en bra marknad, med medvetna konsumenter och stor efterfrågan på säkerhetsprodukter för barn, säger Anders Sheffield, medgrundare.

Parvel ser sig själva som en komplementerande babyvakt, som bidrar med en säkerhetsaspekt och en extremt kompakt utformning som gör att den är ideal att ta med på resor och ha i barnvagnen när barnet sover där.

– I Storbritannien är det inte lika vanligt som i Sverige att låta barnen sova utomhus i barnvagnen och vi hoppas att Parvel ska kunna vara ett steg på vägen för att göra att fler föräldrar överväger det. Eftersom Parvel visar både temperatur och rörelsemönster gör det att föräldrarna kan vara trygga i att barnet har det bra. Sedan ska man självfallet alltid ha uppsikt över barnvagnen ändå, säger Anders Sheffield, medgrundare.

Relaterade Artiklar