Hem NYHETER Svenska folket utser Telias nät som bäst i Sverige

Svenska folket utser Telias nät som bäst i Sverige

Publicerat av: Redaktionen

I en ny SIFO-undersökning har svenska folket rankat Telia som det bästa nätet i Sverige.

Svenska folket utser Telias nät som bäst i Sverige 2

Svenska folket utser Telias nät som bäst i Sverige

Deltagarna fick i undersökningen ange vilken operatör de anser som bäst på det fasta och mobila nätet och Telia rankades överlägset högst i båda kategorierna.

Telias nät har de senaste åren rankats som bäst i test i ett antal oberoende mätningar. Nu visar en ny undersökning från Kantar Sifo att även svenska folket tycker att Telias nät är bäst. Resultaten visar att hela 67 procent anser att Telias mobilnät är bäst och 40 procent anger Telias bredband som Sveriges bästa nät.

– Vi satsar hela tiden på att investera i och stärka vårt nät för att fortsätta kunna erbjuda en säker och snabb uppkoppling över hela landet. Ett kvitto är att vi år efter år har blivit utsedda till bästa nät. Men vi vet att det inte bara handlar om tekniska preferenser, våra kunders upplevelse är vad som avgör hur bra nätet faktiskt är. Nu har de själva fått tycka till och resultatet är enormt glädjande, säger Staffan Åkesson, CTO, teknisk chef på Telia Sverige.

Mätningar har tidigare genomförts av bland annat det internationella och oberoende mätföretaget P3 som utsett Telias nät som bäst i Sverige tre år i rad. Senaste mätningen genomfördes under våren via den tyska tidningen Connect, som tillsammans med det globala testföretaget Umlaut placerade Telias nät i Sverige som bäst i Europa.

Relaterade Artiklar