SUPRA NERO-X – Trådlösa sporthörlurar i flygplanskomposit
Hem NYHETER SUPRA NERO-X – Trådlösa sporthörlurar i flygplanskomposit

SUPRA NERO-X – Trådlösa sporthörlurar i flygplanskomposit

Publicerat av: Redaktionen

NERO-X är en ny innovativ trådlös sporthörlur med +12 timmars speltid.

SUPRA NERO-X – Trådlösa sporthörlurar i flygplanskomposit 1

NERO-X – Trådlösa sporthörlurar i flygplanskomposit

Modellen är en vidareutveckling av testvinnaren NERO och har en ultralätt och slitstark konstruktion i militärklassad flygplanskomposit och Kevlar.

NERO-X har en stabil trådlös överföring via Bluetooth. Hörluren är optimal för sport- och träning och de unika materialvalen gör den svett- och stötsäker. Batteriet laddas på under 2 timmar och ger hela +12 timmars trådlös speltid.

NERO-X är utvecklad för allroundbruk och uppfyller de tekniska kraven från dagens smartphones. Hörlur och kabel är symmetriskt avvägda för att ge en optimal viktfördelning. Ljudet är detaljrikt med en balanserad avvägning mellan diskant, mellanregister och distinkt bas vilket gör att NERO-X lämpar sig väl till både musik, tal och filmljud.

Den komfortabla konstruktionen förhindrar även ljudläckage vilket maximerar lyssnarens ljudupplevelse oavsett omgivning. Den egenutvecklade fjärrkontrollen har en störningsfri digital mikrofon från MEMS Technology med 360° ljudupptagningsområde.

NERO-X är konstruerad enligt SUPRA´s världsberömda “No Nonsense” koncept vilket innebär att produkten har en tekniskt förankrad design, den är byggd i högsta möjliga materialkvalitet samt att den tillverkas i en egenkontrollerad produktionskedja.

SUPRA uppfyller bl.a. de militära kvalitetskraven från det svenska och amerikanska flygvapnet.

Produkter från Sound By Sweden distribueras via Instansia Nordic AB.

Relaterade Artiklar