Hem E-HANDEL Starweb lanserar flerlagerstöd. Hantera flera lager och butiker i e-handeln.

Starweb lanserar flerlagerstöd. Hantera flera lager och butiker i e-handeln.

Publicerat av: Redaktionen

Starwebs nya lansering av flerlagerstöd gör det enkelt för e-handlare att växa.

Starweb lanserar flerlagerstöd. Hantera flera lager och butiker i e-handeln. 3På varje produkt kan slutkunder se aktuell lagerstatus och lagersaldo direkt i e-handeln, för alla handlarens butiker och lager. Funktionen ger slutkunden bättre valmöjligheter.

“E-handlare som utökar till flera lager möts ofta av hinder som bromsar tillväxten. Tekniken bör aldrig vara en av orsakerna och tekniken är något som vi på Starweb kan lösa. Nu utökas Starwebs e-handelsplattform med en komplett multilager-funktion, något de flesta e-handlarna har behov av när de expanderar sin verksamhet. Med Starwebs multilager kan e-handlare fortsätta växa obehindrat, berättar Johan Lindstedt, Starwebs VD.

När ett köp sker så minskar produktens lagersaldo antingen från huvudlagret ifall det är en beställning som ska skickas, eller från valt lager/butik ifall beställningen ska hämtas ut i fysisk butik – click&collect.

Slutkunder ser både lagerstatus och lagersaldo för varje lager/butik så att man lätt får överblick av hur många det finns i lager, för det utlämningsställe som ligger närmast. Detta underlättar för e-handlare och gör det smidigt för både företag och konsumenter att handla.

Starwebs flerlagerstöd lanseras med en direkt-integration till Fortnox eller egen integration med Starwebs API.

“Växande företag har större affärsbehov. Det kan vi nu tillmötesgå genom att hantera flera lager direkt i Starwebs e-handelsplattform. Flerlagerstödet är byggt i samarbete med flera av våra handlare, med flexibilitet i åtanke för att täcka alla de användningsområden som finns. Vi har renodlade e-handlare som vill använda flera lager med drop-shipping från olika länder, och vi har fysiska handlare som kombinerar e-handel med flera fysiska butiker. Användningsmöjligheterna är alltså stora! Starweb eliminerar därmed behovet av att använda extern programvara och ge e-handlare vad de behöver mest: tid att fokusera på ökad försäljning och bättre kundservice.” säger Johan Lindstedt.

Flerlager-funktionen gör att Starwebs plattform hanterar handlare med många fysiska butiker, samt e-handlare med flera externa lager, både i Sverige och internationellt. Funktionen ingår utan extra kostnad i PREMIUM och B2B PREMIUM.

Relaterade Artiklar