Helsingborg & Södertälje väljer Cityplays digitala presentkort
Hem E-HANDEL Södertälje och Helsingborg väljer Cityplays digitala presentkort

Södertälje och Helsingborg väljer Cityplays digitala presentkort

Publicerat av: Redaktionen

Cityplay fortsätter att rulla ut sitt digitala presentkortssystem och de senaste städerna att ansluta sig är Helsingborg och Södertälje.

Med dessa städer är Cityplay Sveriges största digitala presentkort i den lokala handeln.

Vi är oerhört glada och stolta över att Helsingborg och Södertälje väljer Cityplay. De har båda länge varit bland de högsta på vår önskelista och att de väljer att ansluta sig till oss är ett erkännande av vår verksamhet. Det ska bli ett nöje att samarbeta med så proffsiga centrumorganisationer. Vi ser fram emot att våra digitala presentkort kommer bli en viktigt del i att skapa ännu mer dynamik och försäljning i dessa städer. Björn Bjärbo, VD på Cityplay

Helsingborg & Södertälje väljer Cityplays digitala presentkortHelsingborg är en föregångsstad och har länge arbetat aktivt med att skapa en levande stadshandel. 2022 utsågs Helsingborg till årets stadskärna vid Svenska stadskärnors årskonferens i Östersund. Centrumorganisationen leds av Hanna Candell som 2019 utsågs till Årets centrumutvecklare. Södertälje kandiderar i år till titeln som Årets stadskärna och i början på juni så vet vi resultatet. Som nybliven leverantör till en kandidatstad ligger våra förhoppningar i år till att Södertälje tar hem vinsten.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar