Sigma levererar global e-handelslösning till AJ Produkter
Hem NYHETER Sigma levererar global e-handelslösning till AJ Produkter

Sigma levererar global e-handelslösning till AJ Produkter

Publicerat av: Redaktionen

AJ Produkter fortsätter sin digitala satsning och gör det tillsammans med Sigma som kommer att leverera en ny e-handelslösning baserad på Episerver.

Sigma levererar global e-handelslösning till AJ Produkter 1

Sigma och Episerver levererar global e-handelslösning till AJ Produkter

Under de senaste åren har AJ Produkter satsat stort på att öka sin digitala närvaro. Nu implementerar företaget en ny webbplattform. Målet är att skapa en bättre kundupplevelse, samt effektivisera det interna webbarbetet i de 19 länder där AJ Produkter finns representerat.

Sigmas erfarenhet och kompetens inom Unified Commerce var ett avgörande val när AJ Produkter valde partner. Unified Commerce, det vill säga att låta kanaler och system samverka i ett sömlöst digitalt ekosystem, är ett område som växer stort inom Sigma.

– Vi är oerhört glada och stolta att vara en del av AJ Produkters nya e-handelssatsning. Vårt fokus är att hjälpa våra kunder skapa en första klassens kundupplevelse och kunna agera på besökarens beteende utifrån ett omnichannel-perspektiv, säger Carl Magnus Svensson, Affärsansvarig på Sigma IT Consulting.

Målsättningen är att den nya webbplattformen ska ge AJ Produkter de förutsättningar som krävs för att kunna arbeta agilt med att anpassa sitt digitala innehåll till samtliga marknader inom koncernen. Det ger nya möjligheter att kunna erbjuda en digital produktpresentation som överträffar kundens förväntningar. Därför var det naturligt att välja Episerver Digital Experience Cloud. Det är en mångsidig och flexibel plattform som passar för B2B-företag i AJ Produkters storlek.

Relaterade Artiklar