Samsung introducerar ny färg till Galaxy S9+ och adderar nya och större lagringsmöjligheter
Hem NYHETER Samsung introducerar ny färg till Galaxy S9+ och adderar nya och större lagringsmöjligheter

Samsung introducerar ny färg till Galaxy S9+ och adderar nya och större lagringsmöjligheter

Publicerat av: Redaktionen

Sedan flaggskeppstelefonerna Galaxy S9 och S9+ lanserades i mars tidigare i år presenterar Samsung nu Galaxy S9+ i Titanium Gray.

Samsung introducerar ny färg till Galaxy S9+ och adderar nya och större lagringsmöjligheter 1

Nu lanserar Samsung den nya färgen Titanium Gray till Galaxy S9+ som är Samsungs första telefon i Norden med det utökade 256 GB i intern lagring. Utöver detta lanserar Samsung även nya Galaxy A6 och A6+, för den som kräver kvalitet med lägre budget.

Nyheten betyder inte bara ett nytt färgalternativ för den kritikerrosade* Galaxy S9+ utan Titanium Gray är också den första telefonen från Samsung med 256 GB internt lagringsutrymme på den nordiska marknaden. Den nya färgen är ett stilrent tillägg till S9-serien som idag finns i färgerna Lilac Purple, Midnight Black och Coral Blue. Tack vare det extra lagringsutrymme som är unikt för S9+ Titanium Gray är det möjligt att ha upp till 656 GB minne i telefonen. På så sätt kan användare av Galaxy S9+ i Titanium Gray nu inspireras och maximera sitt skapande genom att spara mer av allt telefonen har att erbjuda – allt från personliga AR Emojis till fantastiska stillbilder med telefonens dubbla bländare och videos i Super Slow-mo som fångar 960 bilder i sekunden.

– Galaxy S9+ i Titanium Gray är för konsumenten som vill ha allt, både när det kommer till prestanda och lagringsmöjligheter. Färgen är också unik med det interna lagringsutrymmet på 256 GB, så att de som vill ha det bästa också kan signalera det till sin omgivning, säger Andreas Bergqvist, produktchef för telekom på Samsung i Norden.

Den nya modellen av Galaxy S9+ i Titanium Gray med 256GB intern lagring kommer finnas tillgänglig i butik från och med den 7 maj med ett rekommenderat pris på 10 990 SEK.

Galaxy A6 och A6+ – för de som vill lägga en mindre slant men behålla hög kvalitet

I maj lanseras även de nya mobilerna Galaxy A6 och A6+, för de som kräver hög kvalitet för en mindre peng. De tar med sig det bästa från tidigare flaggskeppsmobiler med bland annat 18.5:9 Super AMOLED Infinity Display (5.6” för A6 och 6.0” för A6+). 16MP bakre kamera på A6 och en extra 5MP bakre kamera på A6+ med Live Focus och möjlighet att justera bokeh-effekten för mer djup i bilderna. Frontkameran på 16MP för A6 och 24MP för A6+ med justerbar LED-blixt tar perfekta selfies även i sämre ljusförhållanden. Både A6 och A6+ har kropp helt i metall med plats för dubbla SIM-kort och extra lagringsmöjligheter med Micro SD.

– Med Galaxy A6 och A6+ vill vi göra vår innovativa teknik och stilrena design tillgänglig även för de som vill lägga mindre pengar på sin telefon men samtidigt förväntar sig toppkvalitet. Med vår Infinity Display som täcker hela fronten av telefonen och kroppen helt i metall samt en imponerande kamera, så kan nu fler ta del av de innovationer som gjort och gör våra flaggskeppsmobiler så framgångsrika, säger Andreas Bergqvist.

Galaxy A6 och A6+ kommer i färgerna Black och Gold till butiker i maj med rekommenderade priser på 3 490 SEK för A6 och 3 990 SEK för A6+.

https://www.consumerreports.org/smartphones/samsung-galaxy-s9-s9-plus-review-top-consumer-reports-ratings/

Relaterade Artiklar