Samsung Galaxy A80 nu i butik
Hem NYHETER Samsung Galaxy A80 nu i butik

Samsung Galaxy A80 nu i butik

Publicerat av: Redaktionen

Galaxy A-serien gör att fler kan få tillgång till nya tekniska innovationer som motsvarar flaggskeppsmodellernas funktionalitet.

Samsung Galaxy A80 nu i butik 2Den 8 juli är det säljstart för Galaxy A80 som är det senaste tillskottet i Samsungs serie i mellanprissegmentet. Galaxy A80 har en SuperAMOLED-skärm på 6.7 tum som ger en maximal skärmupplevelse och är utrustad med en unik vridbar trippelkamera, som tar lika bra bilder vare sig det handlar om vida landskapsbilder eller selfies. Kombinationen ger användaren en telefon i toppklass – oavsett om det är för att fånga livets bästa stunder eller uppleva spel, film eller sina favoritserier.

– Vi är stolta över att med Galaxy A80 ännu en gång introducera helt nya innovationer. Kamera- och skärmkvalitet är väldigt viktigt för våra användare som fotograferar, filmar och delar upplevelser i samma stund som de händer. Dessa användare ställer lika höga krav på bak- som frontkameran.

– Därför har vi nu lanserat en ny teknik med roterande kamera där samma kameror används för selfies som för vanliga foton, säger Andreas Bergqvist, produktchef för telekom på Samsung i Norden.

Unik vridbar kamera för att dokumentera alla livets ögonblick

Galaxy A80 består av tre kameror som tillsammans ger användaren helt nya kreativa möjligheter. Den vridbara kameran skjuts upp bakom skärmen och tar lika bra bilder åt båda hållen, vilket gör att användare inte längre behöver kompromissa med kvaliteten för sina selfies. Den unika vridbara kameran har tre kameror: huvudkameran på 48MP f2.0, 8MP ultra-vidvinkelkameran som fångar upp till 123 grader samt en 3D djupeffektkamera för bokeh-effekt. Genom ett ljusinsläpp på f2.0 och Dual Pixel-teknik kan användaren även ta skarpa bilder vid sämre ljusförhållanden.

Kameran i Galaxy A80 möjliggör även för användare att skapa rörlig bild i professionell kvalitet, för att dela upplevelser när de sker. Genom en Super Steady funktion kan användare skapa stadiga live-videos även vid äventyrliga aktiviteter och med ultra-vidvinkeln kan man fånga mer av omgivningen och detaljer på film. För att rikta fokus på det viktigaste i bilden har kameran en 3D djupeffekt som tillåter användaren att sudda ut distraktioner i bakgrunden – en funktion som med Galaxy A80 även finns vid videoinspelning.

Samsung Galaxy A80 har en 6.7 tum stor FHD+ Infinity SuperAMOLED-skärm. Då kameran inte tar upp någon plats i displayen ger det användaren en fullständig skärmupplevelse vare sig det handlar om att ta del av foto, video, spel, mobilsurf eller utforska sin kreativitet. Dolby Atmos som ger en fantastisk ljudupplevelse och den kraftfulla processorn i kombination av en hög batterikapacitet ger Galaxy A80 bättre spelupplevelser och smidigare multitasking.

Galaxy A80 har säljstart den 8 juli och kommer i färgerna Silver, Guld och Svart med ett rekommenderat pris på 7 090 SEK.

Relaterade Artiklar