Hem NYHETER Samsung Galaxy A20s lanseras i Sverige

Samsung Galaxy A20s lanseras i Sverige

Publicerat av: Redaktionen

 Samsung lanserar idag Samsung Galaxy A20s i Sverige.

Samsung Galaxy A20s lanseras i Sverige 3Den nya telefonen är en prisvärd mobil i snygg och smidig design med trippelkamera, högupplöst Infinity V-skärm och batteri som håller länge.

– Med A20s fortsätter vi utöka vår populära A-serie som bidrar till att fler får tillgång till innovativ teknik som gör vardagen enklare och mer underhållande. Den nya telefonen har hög kamerakvalitet och funktionalitet som känns igen från våra flaggskeppsmodeller, säger Oskar Smedstad, produktchef Telekom på Samsung i Norden.

A20s har utrustats med en kraftfull kamerauppsättning som gör att användaren kan fånga varje ögonblick och vara säker på klara och skarpa bilder både i foto och video.

Baktill har den tre kameror; en 13 MP huvudkamera, en 8MP ultravidvinkelkamera i 120° som gör att användaren kan få med mer i sina bilder samt en 5 MP djupkamera med Live Focus och Bokeh-effekt som fokuserar på det viktigaste i bilden och framhäver motivet ytterligare. Dessutom har telefonen en 8 MP frontkamera med Selfie Focus som ger snygga selfies med ett mjukt blur i bakgrunden.

Galaxy A20s har en 6,5” Infinity V-display i HD+ som gör att användaren kan fota, filma eller streama högupplöst video bekvämt i handen. Telefonen har utrustats med ett stort och kraftfullt 4000 mAh-batteri som säkerställer att telefonen håller länge och tack vare 15 W snabbladdning går det snabbt att återgå till 100 % när det väl blir dags för laddning.

A20s har fingeravtrycksläsare på baksidan och ansiktsigenkänning via frontkameran. På så sätt säkerställs att användaren enkelt kan låsa upp sin telefon och samtidigt hålla andra borta. Telefonen kommer i en snygg design med en glossy baksida och rundade kanter som gör att den ligger bekvämt i handen. A20s kommer i färgerna svart, vit och blå.

Tillgänglighet

Samsung Galaxy A20s har säljstart i slutet av juli med ett rekommenderat pris på 1 990 SEK

Galaxy A20s
Display1 6,5” HD+ Infinity V-display 720 x 1560
Kamera (Bakre kamera)Huvud: 13 MP, F1.8. Ultravidvinkel: 8MP, F2.2.Djup: 5 MP, F2.2.(Frontkamera):

8MP, F2.0.

Dimensioner & vikt ‎163.3 x 77.5 x 8.0‎. Vikt: 183g.
Processor Octa Core. CPU, 1.8GHz.
Minne & lagring 3GB ROM32GB intern lagring. MicroSD upp till 512 GB.
Batteri2 4,000 mAh (Typisk) 15 W Snabbladdning.

Relaterade Artiklar