Safe Lane Gaming släpper videoserie med fokus på bolagets spelutvecklingsprocess inom Hyper Casual
Hem GAMING Safe Lane Gaming släpper videoserie med fokus på bolagets spelutvecklingsprocess inom Hyper Casual

Safe Lane Gaming släpper videoserie med fokus på bolagets spelutvecklingsprocess inom Hyper Casual

Safe Lane Gaming har idag lagt upp en ny videoserie i tre delar där tittarna får en djupare inblick i den utvecklingsprocess som bolaget jobbar med när de tar fram spel inom Hyper Casual genren.

Publicerat av: Redaktionen

“I vårt uttalade arbete med att bygga ett Powerhouse inom Hyper Casual mobilspel känns det viktigt att vi kan bjuda in och förklara mer djupgående hur vi dagligen jobbar med spelutvecklingen. Detta för att alla som är intresserade av oss som bolag ska förstå de olika stegen, tidsramarna och resultaten som vi vill ska komma ut av vårt arbete.” säger Arvid Klingström, VD Safe Lane Gaming.

Alla filmerna finns tillgängliga på bolagets Youtube-kanal. Första filmen finns här.
För mer information, vänligen kontakta Bolaget på:
Arvid Klingström
Telefon: +46 768 54 46 50
ir@safelanegaming.com
www.safelanegaming.com

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>