Hem NYHETER Så underlättar digitala underskrifter för mindre företag och startups

Så underlättar digitala underskrifter för mindre företag och startups

Publicerat av: Redaktionen

Att starta upp ett litet företag eller att driva ett litet företag kan innebära en stor utmaning.

Så underlättar digitala underskrifter för mindre företag och startups 3Det kan handla om att skapa ett tillräckligt underlag med kunder, eller att hantera att företaget växer med allt vad det innebär av rekryteringar och andra utmaningar. Då gäller det att underlätta de administrativa uppgifterna så mycket som möjligt för att verksamheten ska bli så effektiv som det bara går.

Du vet säkert hur tidsödande det kan vara att skicka runt papper som ska skrivas under till olika parter. Dessutom finns det alltid risker med att skicka papper fysiskt till varandra. Hamnar papprena med känslig information i fel händer så kan det innebära stora risker för företagets verksamhet. Det vill du undvika!

Underlätta arbetet med digitala underskrifter

Ett utmärkt sätt att underlätta de administrativa sysslorna är att inför digitala underskrifter, så kallad e-signering i företaget. Med hjälp av automatisk hantering av avtal är det möjligt att förkorta svarstider från flera veckor till bara några minuter. På det sättet kan du öka konverteringsgraden och ge dina kunder en positiv upplevelse.

Med hjälp av tjänsten Scrive är det möjligt att såväl skicka som signera och hantera avtal och dokument oavsett om du är på kontoret, på resa eller hemma. Dessutom kan du göra det med vilken enhet som helst.

Allt du behöver göra är att logga in på Scrives portal och ladda upp dina dokument. Där kan du också ställa in olika arbetsflöden, autentiseringar och godkännanden. Dessutom kan du skapa mallar för dina olika processer. Du har också möjlighet att varumärkesanpassa dina digitala dokument och avtal med logotyper, slogans och färger.

En tryggare och enklare signeringsprocess med Scrive

Digital signering och autentisering är självklart enbart en del av något betydligt större – det vill säga företagets affärsprocesser. Därför är det med hjälp av Scrive möjligt att hantera såväl de steg som föregår signeringen, som de som följer på signeringen.

Du har möjlighet att dela dina dokument med en eller flera parter. På det sättet har du full koll på dina deadlines och hela signeringsprocessen. Du kan till och med låta så många som 500 personer signera ett enda dokument genom att importera en adresslista!

Med Scrive blir det lättare att följa de regler som finns inom området. Signeringsprocessen blir säkrare och tryggare. Att komma igång är enkelt och går snabbt!

En effektivare verksamhet

Med hjälp av Scrive kan du skapa en mer effektiv verksamhet, vilket innebär ökade chanser att verksamheten når sina mål. Dessutom blir verksamheten och dess processer säkrare och tryggare. För att medarbetarna ska kunna fokusera på sina huvudsakliga arbetsuppgifter gäller det att allt runt omkring är så enkelt och effektivt som möjligt. Konkurrensen för startups och små företag är ofta stenhård – och då gäller det att vara smart och utnyttja de moderna tjänster som finns när det gäller att förenkla administrativa sysslor.

Med en tjänst som Scrive är det möjligt att ligga i framkant när det gäller modern och effektiv hantering av digitala signaturer!

Relaterade Artiklar