Hem NYHETER Redan en månad efter start – Chilimobil släpper företagsabonnemang

Redan en månad efter start – Chilimobil släpper företagsabonnemang

Publicerat av: Redaktionen

Det är bara en månad sedan Chilimobil klev in i Sverige med marknadens billigaste fri surf-abonnemang utan bindningstid riktat till de mest streamingintensiva privatpersonerna.

Redan en månad efter start – Chilimobil släpper företagsabonnemang 2

Chilimobils vill hjälpa småföretagen när de ställer om till att bedriva sin verksamhet mer digitalt och behovet av data ökar.

Nu gör Chilimobil samma sak för den del av företagsmarknaden som de stora operatörerna tenderar att ofta glömma bort – de små företagen med upp till 10 anställda.

Teamet bakom Chilimobil har en lång bakgrund inom telekombranschen. De menar att den oligopolliknande situationen i Sverige, där fyra stora mobiloperatörerna kontrollerar nästan 98 procent av marknaden, inte gynnar kunderna – i synnerhet inte småföretagen, som är lite av en bortglömd grupp hos de större operatörerna.

– Vi är en uppstickare som vill ge småföretagen den uppmärksamhet de förtjänar. Vi har tagit bort allt krångel som långa avtals- och uppsägningstider, dolda avgifter och fakturor som ingen kan förstå. Allt ingår och man betalar lika enkelt som när man startar en prenumeration på Netflix eller Spotify, säger Hans Carlsson, en av Chilimobils grundare.

Precis som när det gäller privatabonnemangen vill Chilimobil hjälpa företagskunderna att fortsätta utvecklas digitalt, bli mer effektiva och öka sin tillgänglighet. Just nu ingår därför Chilimobil-grundarnas egen favorittjänst för videomöten – Whereby – fritt i tre månader, och i pipen ligger fler tjänster som hjälper de mindre företagen bli mer digitala. Det är något som ligger högt på agendan i spåren av Corona-epidemin.

– Behovet av data ökar när företagen ställer om till att bedriva sin verksamhet mer digitalt. Vår enkla företagsportfölj innehåller tre nivåer för att matcha de behov som finns hos småföretagen och de mest prisvärda alternativen med fri surf kostar bara 399 kronor mobilt och 449 kronor för bredband, säger Hans Carlsson.

Priser:

Mobilt Bredband
6 GB – 199 kronor 50 GB – 249 kronor
25 GB – 299 kronor 100 GB – 299 kronor
Fri surf – 399 kronor Fri surf – 449 kronor

Relaterade Artiklar