Pricers partner JRTech Solutions tecknar avtal med Associated Grocers för digitala butikslösningar
Hem TEKNIK & IT-LÖSNINGARIT-LÖSNINGAR Pricers partner JRTech Solutions tecknar avtal med Associated Grocers för digitala butikslösningar

Pricers partner JRTech Solutions tecknar avtal med Associated Grocers för digitala butikslösningar

Publicerat av: Redaktionen

Associated Grocers, en ledande livsmedelsgrossist i västra Kanada (ingår i Pattison Food Group) med över 650 oberoende butiker i sitt nätverk, har valt Pricers partner JRTech Solutions som leverantör för att kunna erbjuda sina medlemsbutiker Pricers lösning för automatisering och kommunikation i butik och den senaste generationens elektroniska hyllkantsetiketter.

Den första fullskaliga installationen med Pricers nya SmartTAG Color-etiketter, med avancerad färgdisplay med svart, rött, vitt och gult, har gjorts i dagligvarubutiken Liberty Foods i Fruitvale i provinsen British Columbia.

Det här är en viktig milstolpe i och med att det är den första dagligvaruhandeln i Kanada som installerar de nya fyrfärgsetiketterna.

– Tidigare lade våra medarbetare väldigt mycket tid på att byta ut pappersetiketter i butiken. För att kunna effektivisera arbetet har vi aktivt tittat på olika digitala lösningar som kan hjälpa oss att hantera prisändringar, kontrollera varulager och fylla på varor i hyllorna snabbare, så att våra medarbetare kan lägga mer tid på det som verkligen spelar roll – att hjälpa våra kunder. Tack vare JRTech Solutions och Pricers nya digitala etiketter kan vi göra precis det. Med den nya gula färgen på etiketterna kan vi dessutom göra kampanjer som verkligen syns – vilket är oerhört bra för både oss och våra kunder, säger Derrick Dar, butikschef på Liberty Foods.

Wholesale Associated Grocers, en division inom Pattison Food Group, gjorde en omfattande utvärdering av ett flertal olika leverantörer. Deras vd Brody Powell kommenterar valet av Pricers lösning och JRTech Solutions:

– JRTech särskiljer sig från andra leverantörer och har med sina imponerande 15 års erfarenhet av Pricers lösning skaffat sig omfattande branscherfarenhet och en oerhört stor installerad bas i en rad olika typer av butiker. Deras system kan dessutom sömlöst integreras med det kassasystem som våra medlemsbutiker använder.

– Vi är stolta över att samarbeta med AG Group och bidra till att effektivisera deras processer och skapa mervärde för deras varumärke och medlemsbutiker. Även om vårt system har installerats i hundratals livsmedelsbutiker över hela Kanada sedan 2009, är det här avtalet ett viktigt steg för våra nya färgetiketter med svart, rött, vitt och gult. Genom avtalet utökar vi även vår närvaro inom dagligvaruhandeln i västra Kanada och stärker återigen JRTechs position som den främsta leverantören av elektroniska hyllkantsetiketter i Nordamerika, säger Diego Mazzone, vd och koncernchef för JRTech Solutions.

Pricers partner JRTech Solutions tecknar avtal med Associated Grocers för digitala butikslösningar– Avtalet har stor betydelse för vår position inom den nordamerikanska dagligvaruhandeln när stora detaljhandlare installerar nya lösningar för automatisering och kommunikation i butik som ett viktigt steg i deras digitalisering. Dessutom är Associated Grocers dagligvarubutiker de första i Kanada som installerar de nya fyrfärgsetiketterna. Att de väljer fyrfärgsetiketter bekräftar också att det enorma intresse vi har sett för dessa nya etiketter nu konkretiseras, säger Charles Jackson, Head of the Americas, Pricer.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar