Hem NYHETER Pricer visar innovationer och realtidslösningar på NRF 2020

Pricer visar innovationer och realtidslösningar på NRF 2020

Publicerat av: Redaktionen

På NRF Big Show 2020 presenterar Pricer, ledande aktör inom digitala hyllkantslösningar, installationer i världsklass av lösningar som transformerar och digitaliserar butiksmiljöer med realtidsteknik.

Pricer visar innovationer och realtidslösningar på NRF 2020 2

Pricers vd Helena Holmgren

På mässan visar Pricer upp flera exempel från ledande globala detaljhandelskedjor och delar med sig av viktiga erfarenheter.

– För oss har NRF alltid varit en viktig arena för såväl den amerikanska som den globala marknaden för ”smart retail”. Vi ser fram emot att presentera vår branschledande vision för att erbjuda kunderna verkliga möjligheter som bygger på realtidsteknologi, säger Pricers vd Helena Holmgren.

NRF 2020 är en av världens ledande detaljhandelsmässor och äger rum i New York den 12–14 januari 2020. Pricer finns i monter #5773 och Charles Jackson, Head of Americas, talar på temat ”ESL Digital Tag 4.0: Challenges and Solutions to Scaled Deployments Across USA” där han kommer att ta upp exempel på storskaliga installationer med Pricers lösningar.

– Vi är glada över att kunna dela med oss av våra erfarenheter från framgångsrika installationer hos ledande globala detaljhandelskedjor världen över. Vi kommer att visa hur våra lösningar fortsätter att överbrygga klyftan mellan konsumenternas förväntningar och den upplevelse som butikerna kan leverera idag. Utöver realtidsprissättning är centrala funktioner såsom kostnadsbesparande verktyg för ”Click and collect”, avancerad och centraliserad molnbaserad systemhantering samt lösningar för hantering av matsvinn och hylloptimering av stor betydelse för att utveckla såväl butikens effektivitet som kundupplevelsen, säger Charles Jackson, Head of Americas.

Relaterade Artiklar